به گزارش خبرنگارمهر، مراسم افتتاحیه این رقابتها عصر امروزبا حضورمسئولان فدراسیون جهانی و اتحادیه آسیا در شهرینگجو کره جنوبی برگزارشد.
در این رقابتها که ازفردا به مدت سه روز درشهرینگجو کره جنوبی برگزارخواهد شد ، 25 کشوروارد این شهرشده اند که درمجوع 260 ووشوکار در دوبخش تالو (اجرای فرم) وسانشو(مبارزه) با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
اعضای تیم ملی ایران که دوشنبه راهی کره جنوبی شده اند پس از ورود به "ینگجو" درهتل "دراما" اسکان یافته و قبل ازشروع مسابقات سه جلسه تمرین را پشت سرگذاشته اند.
فرهاد فتحی سرمربی تیم ملی درگفتگوبا خبرنگارمهردرخصوص آخرین وضعیت تیم ملی ووشو کشورمان گفت: کلیه اعضای تیم سانشوعصر امروزبدون مشکل اضافه وزن درمراسم وزن کشی شرکت کردند و برای آغاز مسابقات از هر نظرآماده اند.
وی ادامه داد: تمام اعضای تیم درسلامت کامل بسرمی برند و منتظرآغازمسابقات هستند و امیدواریم با توجه به تمرینات نهایی که درمحل برگزاری مسابقات پشت سرگذاشته ایم و آمادگی خوبی که نفرات تیم دارند به نتایج خوبی در این مسابقات دست یابیم.
/رقابتهای ووشوی نوجوانان و جوانان آسیا- کره جنوبی/
260 ووشوکار رقابت های خود را از فردا آغاز می کنند

رقابتهای ووشوی قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا از صبح فردا در "ینگجو" کره جنوبی آغاز می شود.
نظر شما