پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۵۲

امیر رحیمی در گفت و گو با مهر:

ستاد کل در جریان رفتار نامناسب با سرباز بابلی قرار گرفته است

ستاد کل در جریان رفتار نامناسب با سرباز بابلی قرار گرفته است

رئیس اداره سرباز سرمایه انسانی نیروهای مسلح گفت ستاد کل نیروهای مسلح در جریان رفتار نامناسب با سرباز بابلی قرار گرفته است و صحت و سقم این موضوع در دست بررسی است.

امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمی پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر رفتار ناهنجار یک فرد با یک سرباز در بابل اظهار کرد: این خبر به اطلاع ستاد کل نیروهای مسلح رسیده و موضوع در دست بررسی قرارگرفته است.

وی افزود: هیچ نهاد یا دستگاه دولتی یا غیر دولتی اجازه بدرفتاری با هیچکدام از سربازان را ندارد. همانطور که سرباز موظف است به وظایف خود در زمانی که پست می‌دهد عمل کند فرماندهان و مدیران بالادستی هم باید شأن سرباز را حفظ کنند و اجازه بدرفتاری با او را ندارند.

رئیس اداره سرباز سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: البته این را هم ذکر کنم که با دستورالعمل‌های جدید تاکنون تخلفات و رفتارهای نامناسب با سربازان کم شده است ولی ما هیچ دستگاهی در رابطه با برخورد نامناسب با سربازان مصونیت ندارد.

امیر رحیمی پور بیان کرد: در هر خصوصی که در رابطه با بدرفتاری با سربازان ستاد کل نیروهای مسلح به ما گزارش تخلف برسد قطعاً ما روی این موضوع حساس هستیم و موضوع را بررسی می‌کنیم.

وی در پایان گفت: در خصوص رفتارهای نامناسب با سربازان آئین نامه انضباطی تدوین شده است و در اختیار تمامی نهادها و ارگان‌ها هم قرار گرفته است.

کد خبر 5096060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha