خبرگزاری مهر – گروه استانها: شهر شیراز و استان فارس همواره در مباحث فعالیتهای خیرخواهانه و کمک و محرومان در بخشهای مختلف از جمله درمان، اموزش و پرورش و… در کشور پیشگام بوده اما طی حدود یکسال گذشته با شیوع بیماری کرونا اینگونه فعالیتها، توسعه یافت.
با فرمان مقام معظم رهبری فعالیتهای گروههای جهادی در استان فارس به اوج رسید که طی یکسال گذشته کمک به محرومان و نیازمندان در اولویت فعالیتهای جهادی قرار گرفت. تعمیر و بازسازی منازل، توزیع بستههای معیشتی، همیاری بیماران، تولید و توزیع ماسک و… از جمله فعالیتهای گروههای جهادی بود.
در این راستا طرح قرارگاه عملیاتی فرهنگی و اجتماعی شهید حاج قاسم سلیمانی نیز را محوریت سازمان تبلیغات اسلامی کشور راه اندازی شد که وظیفه این مهم بر دوش امامان محله گذاشته شد که در کنار فعالیتهای جهادی مباحث مشارکتی مردم نیز را نیز پیگیری کنند.
فعالیت امام محلهها به حدی در این طرح برای محرومان و نیازمندان شیراز جلوه پیدا کرده که در ساکنان اکثر محلات ضعیف شیراز از امام محله خود انتظار فعالیتهای کلان دارند که خوشخبتانه با کمک گروههای جهادی و خیرین این خدمات ساماندهی شده است.
از ساخت خانه تا ماسک برای نیازمندان
یکی از مراکز بزرگ جهادی در شهر شیراز که فعالیت خود را در مسجد حضرت ابوالفصل (ع) در بلوار نصر است که با محوریت امام محله نیازهای واقعی شناسایی و خدمات رسانی انجام میشود.
حجت الاسلام محمد حسن موسوی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه از سال گذشته کمک به نیازمندان و گروههای ضعیف جامعه را در دستورکار خود قرار دادهایم، گفت: در حال حاضر به طور دائم ۱۵۰ خانواده در بحث بستههای غذایی ماهیانه تحت پوشش قرار دارند که ارزش هر بسته غذایی حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان است.
وی تصریح کرد: پخت هر هفتهای غذایی گرم برای نیازمندان به تعداد ۳۰۰ پرس در روزهای جمعه، توزیع ۳ هزار بسته معیشتی، توزیع گوشت ۵۰ رأس گوسفند در میان نیازمندان، تهیه ۳ جهیزیه به ارزش هرکدام ۳۰ میلیون تومان از جمله فعالیتهایی است که انجام و ادامه دارد.
این امام محله در ادامه سخنان خود با بیان اینکه رسیدگی به وضعیت منازل خانوادههای ضعیف نیز در دستورکار قرار دارد، گفت: ساخت ۲ باب منزل هرکدام به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان، تعمیرات مربوط به لوله کشی، سیستم گرمایشی، رسیدگی وضعیت پشت بامها و… نیز در حال انجام است.
حجت الاسلام موسوی در ادامه با اشاره به راه اندازی سریع کارگاههای تولید ماسک در زمان شیوع بیماری کرونا نیز گفت: ۲۰۰ هزار ماسک و دستکش در این کارگاه تولید و به طور رایگان در میان نیازمندان توزیع شد و همچنین برای برخی از بیمارستانها و مراکز درمانی نیز بیش از یک هزار دست گن و ۵ هزار ماسک و دستکش تولید و توزیع گردید.
وی تاکید کرد: اینگونه فعالیتها با سرعت و قدرت بیشتر در شیراز شیراز و مناطق آسیب پذیر ادامه خواهد شد.
نظر شما