پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۵۴

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی:

۳۵۰ نفر زندانی در آذربایجان‌شرقی آزاد شدند

۳۵۰ نفر زندانی در آذربایجان‌شرقی آزاد شدند

تبریز- رئیس کل دادگستری آذربایجان‌شرقی گفت: از ابتدای اجرای طرح پایش زندانیان تا به امروز ۳۵۰ نفر از مددجویان آزاد شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، موسی خلیل الهی روز شنبه در حاشیه بازدید از زندان تبریز با بیان اینکه هر ماه جلساتی به همراه اعضای شورای معاونان دادگستری استان برگزار و طی بازدید از زندان مسایل و مشکلات مددجویان بررسی می‌شود، اظهار کرد: اولویت بازدید از زندان‌ها پایش وضعیت زندان‌ها و مددجویان است.

وی افزود: از همان ابتدای ابلاغ دستورالعمل با جدیت پایش زندانیان شروع شده است و با جدیت پیگیری می‌شود و تا به امروز ۳۵۰ نفر از مددجویان استان در اجرای طرح پایش زندانیان آزاد شده‌اند.

رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: به طور قطع این تعداد افزایش پیدا خواهد کرد زیرا که همچنان برخی پرونده‌ها در حال بررسی است.

خلیل الهی با بیان اینکه پرونده‌های مربوط به عفو ضرورت تشکیل جلسه در دادگاه را دارند، ادامه داد: جلسات دادگاه‌های مربوط به پرونده‌های عفو تا پایان ماه برگزار و نتایج آن اعلام خواهد شد.

کد خبر 5099859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha