پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۹ تیر ۱۳۸۶، ۱۲:۱۲

رئیس پارلمان لبنان :

قضیه امام موسی صدر سازش پذیر نیست

قضیه امام موسی صدر سازش پذیر نیست

رئیس پارلمان لبنان با اشاره به این مسئله که جنبش امل از پیگیری قضیه امام موسی صدر دست برنمی دارد، تاکید کرد: قضیه امام موسی صدر سازش پذیر نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، "نبیه بری" درگفتگو با روزنامه النهار لبنان در پاسخ به پرسشی درباره تماس های ایران و لیبی گفت : من از مسئولان ایرانی که این موضوع را پیگیری می کنند، بسیار مطمئن هستم و پیگیری موضوعی که ( تحقیق درباره آن) آغازشده است، امری عجیب نیست.

این درحالی است که "محمد علی حسینی" سخنگوی وزارت امورخارجه ایران اخیرا درباره مسئله "امام موسی صدر" خاطر نشان کرد: پیگیری این مسئله یکی از محورهای مذاکرات مقامهای ایرانی با مسئولان دولت لیبی است.

رئیس پارلمان لبنان تصریح کرد: کمیته ای درتهران برای پیگیری این مسئله در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی تشکیل شده است.

نبیه بری درادامه با اشاره به روابط اخیر تهران و طرابلس افزود: قضیه امام موسی صدر عقیدتی و استراتژیکی است و فراتراز آن است که بازیچه دولت ها و منافع آنان قرار گیرد و مراجع، مقامها و ملت ایران به مسئله امام موسی صدر و همراهانش اهتمام دارند و این موضوعی نیست که از آن استفاده تجاری شود و سازش درباره این قضیه امکان پذیرنیست. 

وی تاکید کرد: ایران به این مسئله بیشتر از کشور لبنان اهتمام دارد به طوری که 4 قاضی ایرانی برای پیگیری این مسئله تعیین شدند و همچنان هم به کار خود ادامه می دهند.

به نوشته این روزنامه چاپ بیروت، سعید میرزا از نمایندگان پارلمان لبنان در جلسه آخر پارلمان به نبیه بری قول داد تا این پرونده را به جریان بیندازد.

رئیس پارلمان لبنان همچنین با اشاره به سخنان معمرقذافی رهبر لیبی درباره مسئله "امام موسی صدر" گفت: تناقضی درسخنان "قذافی" وجود دارد به طوری که وی سه سال پیش بعد از گذشت 25 سال از این اتفاق اعتراف کرد که "امام موسی صدر" درخاک لیبی ربوده شده است و خواستارتشکیل یک کمیته تحقیق ایرانی و لیبیایی شد.

ازسوی دیگر"نبیه بری" خاطرنشان شد که این مسئله دربیانیه وزرای اخیر دولت لبنان گنجانده شده است و کمیته ای متشکل از وزیران دادگستری لبنان و ایتالیا برای پیگیری این مسئله تشکیل شد، اما تاکنون به نتیجه ای دست نیافتند و متاسفانه این کمیته در کار خود هیچ پیشرفتی نداشت.

"بری" درباره فعالیت ایران دراین باره ابراز اطمینان و تاکید کرد که جنبش امل دست از این پیگیری این مسئله که نشانه های روشنی را در تاریخ جدید لبنان برجای گذاشته است، برنمی دارد.

کد خبر 509990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha