پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ تیر ۱۳۸۶، ۱۲:۴۳

استاد دانشگاه تربیت معلم:

مطرح کردن خط بقا توهین به مردم و مستضعفین است/ خط بقا با عدالت همخوانی ندارد

مطرح کردن خط بقا توهین به مردم و مستضعفین است/ خط بقا با عدالت همخوانی ندارد

عنوان کردن خط بقا ، توهین به مردم ، مستضعفین و کسانی است که رای داده اند .هنگامی که صحبت از عدالت می کنیم دیگر نباید خط بقا را مطرح کنیم .

امان الله قرائی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: خط بقا یعنی تعیین حداقل درآمدی که با کمتر از آن فرد قادر به ادامه زندگی نخواهد بود بطوریکه آنان جایی برای زندگی و خواب ندارند . سالهای قبل در کشور مصر به افرادی که مایحتاج زندگی خود را از طریق جمع کردن آشغالها تامین می کردند " بقا " گفته می شد .

وی با اشاره به اینکه افراد زیر خط فقر ، بیشتر در حاشیه های شهر زندگی می کنند ، خاطر نشان کرد : خط فقر نیز خطی است که افراد از حداقل زندگی و امکانات محدودی برخوردار می شوند.

وی گفت: در حال حاضر با توجه به افزایش نرخ تورم ، افزایش اجاره بها ، تامین مایحتاج زندگی ، خط فقر در استان تهران 450 تا 500 هزار تومان است و در شرایط امروز جامعه با 300 هزار تومان حتی نمی شود در نقاط دورافتاده خانه اجاره کرد چه برسد به داخل شهر تهران.

این جامعه شناس و آسیب شناس اجتماعی تاکید کرد: به همین دلیل می توان گفت اکثر کارمندان دولت زیر خط فقر قرار دارند و خط فقر نیز در ایران با توجه به تورم روز به روز گسترش بیشتری خواهد یافت.

قرائی مقدم در خصوص تبدیل خط فقر به خط بقا گفت: برای دولت افتخار نیست که بقا را جایگزین فقر کرده و اینگونه ادعا کند که مردم در خط بقا بوده و فقط حیات داشته باشند. بلکه این حرکت مایه سرشکستگی آن دولت است.

وی افزود: عنوان کردن خط بقا ، توهین به مردم ، مستضعفین و کسانی است که رای داده اند .هنگامی که صحبت از عدالت می کنیم دیگر نباید خط بقا را مطرح کنیم بلکه باید با بالا بردن خط فقر باعث کاهش تعداد نیازمندان جامعه شویم.

استاد د انشگاه تربیت معلم گفت: مطرح کردن خط بقا باعث سوء استفاده دشمنان ما خواهد شد. 

کد خبر 510032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha