پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

آژانس فضایی اروپا در جستجوی داوطلب ورود مجازی به مریخ !

آژانس فضایی اروپا در جستجوی داوطلب ورود مجازی به مریخ !

آژانس فضایی اروپا به منظور انجام آزمایش مشاهده رفتار مسافران مریخ در جستجوی داوطلبانی است که در آزمایشات شبیه سازی این سفر شرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، هدف از این شبیه سازی درک رفتار انسان و دینامیک های گروه داوطلب در شرایط مشابهی است که فضانوردان در سفر به مریخ باید با آن روبرو شوند.

براساس گزارش پایگاه خبری آژانس فضایی اروپا، این بررسی ها که 17 ماه بطول می انجامد، بویژه در خصوص میزان کسالت و خستگی فضانوردان در سفر طولانی به مریخ انجام می شود. در حقیقت تصور بر این است که فضانوردان در این سفر طولانی با کسالت و خستگی مواجه می شوند.

این خستگی برای افرادی که قرار است 250 روز در یک محیط محدود بدون امکانات تفریحی زندگی کنند، طبیعی است.

بنابراین گزارش، در این شبیه سازی بررسی فاکتورهای روحی روانی نسبت به فاکتورهای فیزیکی در درجه بالاتری از اهمیت قرار دارند.

کد خبر 510106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha