پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۰۴

فرمانده سپاه روح الله:

مسکن محرومان باید به دست نیازمندان واقعی برسد

مسکن محرومان باید به دست نیازمندان واقعی برسد

اراک-- فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی گفت: نباید فراموش کرد مسکن محرومان باید به دست نیازمندان واقعی برسد و در این خصوص روزنه هر سواستفاده بسته شود تا حق به حق دار برسد.

به گزارش مهر، سردار محسن کریمی ظهر پنجشنبه در نشست شورای مسکن استان مرکزی در اراک، اظهار کرد: طرح اقدام ملی مسکن و یا هر طرح دیگر برای خانه‌دار شدن اقشار نیازمند و کم‌درآمد جامعه حرکتی ارزنده و قابل تقدیر است. البته باید کارها در این خصوص با روحیه جهادی پیگیری شود.

وی با اشاره به اینکه در راستای کمک به محرومان همه بخش‌ها وظیفه دارند و نباید انتظار از بخش خاصی داشت، افزود: بهبود شرایط معیشتی و زندگی مردم تکلیف مسئولان است و در این راستا همه توان‌ها باید به کار گرفته شود و از هیچ کوشش دریغ نکرد.

وی ادامه داد: البته نباید فراموش کرد مسکن محرومان باید به دست نیازمندان واقعی برسد و در این خصوص روزنه هر سوءاستفاده بسته شود تا حق به حق دار برسد.

فرمانده سپاه پاسداران استان مرکزی با بیان اینکه بسیاری از افراد ماه‌های طولانی در جبهه حضور داشتند و امروز سقفی بالای سر ندارند که این در نظام جمهوری اسلامی زیبنده نیست بیان کرد: زمینه برای شناسایی این گروه قهرمان جامعه به کار گرفته شده، و منابعی نیز برای تأمین مسکن آنها در قالب بسیج سازندگی تعریف شده است که امید می‌رود با توفیق همراه باشد.

کد خبر 5103859

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha