پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۰ تیر ۱۳۸۶، ۱۴:۴۲

رئیس سازمان ملی جوانان تاکید کرد:

برنامه ای جامع و راهبردی جهت سازماندهی جوانان تدوین شود

برنامه ای جامع و راهبردی جهت سازماندهی جوانان تدوین شود

رئیس سازمان ملی جوانان بر ضرورت تدوین برنامه ای جامع و راهبردی جهت سازماندهی جوانان در نظام جمهوری اسلامی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حاج علی اکبری در نخستین جلسه شورای هماهنگی تشکل های سراسری ، با اشاره به ترکیب جمعیتی کشور بر سازماندهی جوانان تاکید کرد و گفت : لازم است جوانان سراسر کشور به صورت داوطلبانه در یکی از تشکل های سراسری عضو باشند تا به این ترتیب هیچ جوانی فاقد هویت اجتماعی و تشکیلاتی نباشد .

وی در ادامه با اشاره به ضرورت تدوین برنامه ای جامع و راهبردی جهت سازماندهی جوانان در نظام جمهوری اسلامی گفت : در این برنامه علاوه بر بررسی ابعاد و جوانب موضوع ، آفاق و ظرفیت های جوانان کشور تعیین می شود . در این راستا شورای هماهنگی تشکل های سراسری که به تصویب بیست و هشتمین جلسه شورای عالی جوانان رسیده است ، قابلیت های لازم را برای تدوین این برنامه دارد .

رئیس سازمان ملی جوانان ،همچنین درباره مبنای طرح تشکیل شورای هماهنگی تشکل های سراسری گفت : مجموعه هایی از جوانان داوطلب در قالب تشکل های سراسری فعال هستند ، لازم است جهت برقراری ارتباط موثر میان این تشکل ها ، سامانه ارتباطی تعریف شود.

وی با اشاره به تاریخچه تشکیل مجمع ملی جوانان گفت : مجمع ملی جوانان نسخه ناقصی است که نیاز به بازسازی با تعیین افقی گسترده تر دارد که در این راستا اصلاحیه ای فراهم شده است که جهت تصویب تقدیم شورای عالی جوانان خواهد شد و در صورت تصویب ، اتحادیه ای صنفی برای سازمان های مردم نهاد تعریف می شود که اعضای آن دبیران تشکل ها خواهند بود.

شایان ذکر است ، کلیات طرح تشکیل " شورای هماهنگی تشکل های سراسری جوانان " به ریاست سازمان ملی جوانان و با عضویت سازمان تبلیغات اسلامی ، سازمان بسیج دانش آموزی ، اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان ، سازمان بسیج دانشجویی ، سازمان جوانان هلال احمر ، بسیج طلاب ، ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد ، سازمان دانش آموزی و نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در بیست و هشتمین جلسه شورای عالی جوانان در تاریخ 16 اردیبهشت سال جاری به تصویب رسید .

کد خبر 510663

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha