به گزارش خبرنگارمهر، محمد باقر داریانی صبح امروز در جمع خبرنگاران افزود: از سال گذشته کارهای اجرایی ساخت 59 جایگاه عرضه سی ان جی در 18 شهر استان آغاز شده و تاکنون چهار واحد از آنها در شهرهای ارومیه ، خوی ، ماکو و میاندوآب به بهره برداری رسیده است.
وی با اعلام اینکه واحدهای در دست ساخت بیش از 90 درصد پیشرفت اجرایی دارند خاطرنشان کرد: براساس برنامه ریزی های اولیه قرار است مردم 18 شهر استان تا پایان امسال از مزایای گاز طبیعی فشرده بهره مند شوند.
داریانی اعطای تسهیلات ویژه از جمله کمک بلاعوض پنج تا 10 میلیارد ریالی و وام کم بهره بانکی برای خرید و ساخت تجهیزات و امکانات جایگاه های عرضه سوخت را از مهم ترین اقدامات دولت در توسعه شبکه توزیع گازطبیعی فشرده در آذربایجان غربی عنوان کرد و گفت : با اعطای این تسهیلات روند جایگزینی گاز طبیعی فشرده به جای بنزین سرعت بیشتری گرفته است در حالیکه به موازات توسعه جایگاه های عرضه گاز طبیعی فشرده ، تجهیز خودروهای بنزین سوز به امکانات استفاده از این نوع گاز باید شتاب بیشتری به خود بگیرد.
به گفته مسئول یکی از شرکت های گازسوز کردن خودروها در استان هم اکنون بیش از پنج هزار دستگاه خودرو در انتظار گازسوز شدن قرار دارند.
وی وارداتی بودن تجهیزات گازسوز کردن خودروها و محدودیت توزیع به استان ها را از جمله عواملی دانست که سرعت بخشیدن به این امر را با کندی مواجه کرده است .
نظر شما