پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ تیر ۱۳۸۶، ۲۰:۲۷

زیباری :

عراق بر ایران و آمریکا برای انجام دور دوم مذاکرات فشار وارد می کند

عراق بر ایران و آمریکا برای انجام دور دوم مذاکرات فشار وارد می کند

به گفته هوشیار زیباری وزیر خارجه عراق، کشورش برای برگزاری دور دوم گفتگوها بین ایران و آمریکا بر این دو کشور فشار وارد می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، زیباری همچنین گفت که سفارت آمریکا در بغداد با دسترسی کنسولی تهران به 5 دیپلمات ربوده شده ایرانی موافقت کرده است.

دور اول گفتگوهای ایران و آمریکا در 28 ماه مه در بغداد و با حضور رایان کروکر و حسن کاظمی قمی سفرای آمریکا و ایران در بغداد برگزار گردید و دو طرف گفتگوها را سازنده توصیف کردند.

زیباری می گوید: ما احساس می کنیم که دو طرف علاقه مشترکی به ادامه گفتگوها دارند، اما هنوز برای آن تاریخی مقرر نشده است و ما تلاش داریم که دومین دور گفتگوها انجام شود .

وزیر خارجه عراق ابراز امیدواری کرد که دیدار کنسول ایران با پنج دیپلمات ربوده شده سبب کاهش تنش ها بین تهران و واشنگتن شود.

به گفته وی، ارتش آمریکا موضوع پنج دیپلمات ایرانی را در ماه اکتبر بررسی و بازبینی خواهد کرد.

کد خبر 511031

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha