به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال کانادا در گروه A رقابت ها با نتیجه 3 بر صفر مقابل شیلی شکست خورد. برای شیلی مدینا(25)،کارمونا(54) و گروندونا(81) گلزنی کردند.
این رقابت ها با تساوی تیم های اردن - زامبیا و اسپانیا - اروگوئه در گروه B دنبال شد. تیم اردن در این دیدار به کار بزرگی دست زد و در حالی که با گل فوآیو در دقیقه 8 از حریف خود عقب بود و در عین حال در پی اخراج طارق دردقیقه 6 با یک یار کمتر بازی می کرد ، بازی را در دقیقه 41 توسط عبداله به تساوی کشید. از تیم زامبیا هم راجرز در دقیقه 45 از زمین مسابقه اخراج شد.
در دیگر دیدار هم لوپز(71) و کاپل(90) برای اسپانیا گلزنی کردند و گل های اروگوئه را کاوانی(47) و سوآرز(56) به ثمر رساندند.
دیدارهای گروه F هم با پیروزی پرگل ژاپن مقابل اسکاتلند ادامه یافت. نماینده قدرتمند آسیا توسط یاسوهیتو(43)، تسوکاسا(57) و جون(79) به گل رسید و تک گل اسکاتلند را راس در دقیقه 81 به ثمر رساند. تیم نیجریه هم دیگر دیدار این گروه را مقابل کاستاریکا با پیروزی پشت سر گذاشت. برای تیم برنده ایدیه در دقیقه 75 گل زد.
نظر شما