پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۱۸

شیخ عبدالغفور الدوسری در وبینار بین المللی شهدای قدس:

شهدای مقاومت، ستونهای زمین و کوه صبر و پایداری بودند

شهدای مقاومت، ستونهای زمین و کوه صبر و پایداری بودند

معاون وقف اهل سنت جنوب عراق تصریح کرد: شهیدان سلیمانی و المهندس فرماندهان شجاع و مقاوم ما بودند؛ فرماندهانی که وطن مشخص ندارند؛ وطن آنها اسلام است، مقدسات است، دفاع از ولی و دفاع از دین است.

به گزارش خبرگزاری مهر، شیخ جمال فیصل عبدالغفور الدوسری از علمای برجسته و معاون وقف اهل سنت جنوب عراق، در وبینار بین المللی شهدای قدس؛ شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس که از طرف مجمع تقریب برگزار شد، اظهار داشت: از مردان بزرگی صحبت می‌کنیم که خداوند متعال در کتاب خود در مورد آنها فرموده است، بر عهد و پیمان خود صادق بودند.

وی ادامه داد: آنها ستونهای زمین، کلیدهای خوبی و کوه صبر و پایداری بودند؛ مردانی که در راه خدا جهاد کردند؛ جهاد حقیقی که با پیروزی و شهادت همراه بود، مردانی که جا پای امام علی (ع) گذاشتند و علی وار زندگی کردند و همانند امامشان امام حسین (ع) از دنیا رفتند، از رهبران بزرگی سخن می گویم که کرامت و عزت برای تمام این امت محمدی به ارمغان آوردند.

شیخ الدوسری تأکید کرد: شهدا افتخار این امت و سرّ بقا و عزت آن هستند؛ ما باید کسانی که در کنار ما ایستادند و از ما حمایت کردند را بشناسیم و به آنها احترام بگذاریم؛ باید از کسانی که جان خود را به خاطر ما فدا کردند و در مقابل تروریسم و تفرقه افکنان ایستادند، دفاع کنیم.

معاون وقف اهل سنت جنوب عراق تصریح کرد: شهیدان حاج قاسم سلیمانی و المهندس فرماندهان شجاع و مقاوم ما بودند؛ فرماندهانی که وطن مشخص ندارند؛ وطن آنها اسلام است؛ مقدسات است، دفاع از ولی و دفاع از دین است.

وی اظهار داشت: فرماندهان ما مایه عزت و افتخار ما و مردان اسلام هستند و این اسلام است که ما را متحد می‌کند؛ آنها با افتخار زندگی کردند و با افتخار از دنیا رفتند؛ و راهشان امتداد راه امام علی (ع) و امام حسین (ع) بود.

کد خبر 5113359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha