پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ تیر ۱۳۸۶، ۱۵:۴۰

گفتگوی سبز در پاتوق سبز تهران برگزار می‌شود

به دنبال افتتاح نخستین پاتوق سبز ایران در تالار گفتگو، نخستین نشست محیط زیست با حضور اساتید مختلف ایران و جهان برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، پس از افتتاح تالار گفتگو به عنوان اولین پاتوق سبز ایران، نخستین نشست دراین پاتوق باعنوان گفتگوی سبز با موضوع اخلاقیات محیط زیست و حقوق طبیعت در اسلام برگزار می شود.

بر اساس این گزارش ، در این نشست که به همت ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران برگزار می شود، پروفسور ریچارد فولتز، استاد دانشگاه کنکورد کانادا و جمعی از استادان و صاحبنظران محیط زیست حضور خواهند داشت.

بنابراین گزارش، در این نشست مباحث جزئی و کلی و راهکارهای علمی و عملی در راستای تحقق اهداف مدیریت و چگونگی بهره مندی شهروندان از حقوق محیط زیست مطرح می شود.

شایان ذکر است ، این نشست 13 تیر ماه از ساعت 16 تا 19 در سالن کنفرانس پارک نظامی گنجوی برگزار می شود.

کد خبر 511338

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha