پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۶:۱۳

به مناسبت سالروز شهادت شهید سردار حاج قاسم سلیمانی صورت می‌گیرد؛

اجرای نقاشی «روایت جهاد» در اهواز توسط حوزه هنری خوزستان

اجرای نقاشی «روایت جهاد» در اهواز توسط حوزه هنری خوزستان

اهواز- مسئول واحد هنرهای تجسمی خوزستان از اجرای کارگاه نقاشی دو روزه خیابانی «روایت جهاد» در اهواز توسط حوزه هنری استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد باوی زاده بعد از ظهر امروز از برگزاری کارگاه نقاشی «روایت جهاد» خبر داد و اظهار کرد: این کارگاه دو روزه خیابانی به همت واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری خوزستان برگزار می‌شود.

مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری خوزستان با بیان اینکه این کارگاه نقاشی به همت نقاش مطرح استان «سید محسن موسوی» انجام می‌شود و سه تن از هنرمندان دیگر هم با وی همکاری می‌کنند، افزود: این نقاشی به داستان شهادت حاج قاسم سلیمانی می‌پردازد.

وی ادامه کرد: این نقاشی به شیوه نقاشی قهوه‌خانه‌ای به ارتفاع سه متر و طول هفت متر در مرکز شهر اهواز و محل عبور و مرور مردم در حال طراحی است و مردم می‌توانند از صفر تا صد خلق کار را به صورت زنده تماشا کنند.

باوی زاده با اشاره به اینکه این اثر با تکنیک اکریلیک و رنگ و روغن و متریال‌های دیگر کار می‌شود تا ماندگار بماند، تصریح کرد: این اثر از ساعت ۹ صبح تا ۱۹ عصر به مدت دو روز در خیابان شریعتی، چهارراه سلمان فارسی (نادری) واقع در شهرستان اهواز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه خلق این اثر از (یکشنبه ۱۴ دی) آغاز شده و امروز (دوشنبه ۱۵ دی) به پایان می‌رسد، یادآور شد: در اجرای این اثر هنری، شهرداری اهواز و بنیاد حفظ و نشر آثار شهید سپهبد قاسم سلیمانی با حوزه هنری خوزستان همکاری می‌کنند.

کد خبر 5113918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha