پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۶ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۱۸

نهاد رهبری در دانشگاهها اعلام کرد:

بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو به پویش بیعت سلیمانی ها پیوستند

بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو به پویش بیعت سلیمانی ها پیوستند

نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها اعلام کرد: بیش از ۱۰۰ هزار نفر از دانشجویان و جوانان به پویش بین المللی «بیعت سلیمانی ها» پیوسته و آن را امضا کرده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، به مناسبت سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی پویش بین المللی «بیعت سلیمانی‌ها» به همت هسته‌های بین الملل بسیج دانشجویی در سراسر کشور و به منظور تجدید بیعت جوانان، دانشجویان و اقشار مختلف مردم با رهبر انقلاب اسلامی، امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و اعلام آمادگی برای اجرای انتقام سخت در عرصه‌های علمی و فرهنگی کشور، آغاز به کار کرده است.

از آغاز این پویش بین‌المللی تا کنون بیش از ۱۰۰ هزار نفر این بیعت‌نامه را امضا کرده‌اند و ده‌ها هزار دلنوشته خطاب به رهبر معظم انقلاب و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ارسال شده است.

به همین منظور برنامه اختتامیه این پویش با حضور حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برگزار خواهد شد تا وی به نمایندگی از مقام معظم رهبری این بیعت نامه را دریافت و به رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی تقدیم کند.

این برنامه روز چهارشنبه ۱۷ دی ماه ساعت ۱۳ در لانه جاسوسی برگزار می‌شود.

کد خبر 5114685

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha