۱۷ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۱۸

استاندار سمنان:

فعالیت آموزشی مدارس استان سمنان به سمت مهارت افزایی هدایت شود

فعالیت آموزشی مدارس استان سمنان به سمت مهارت افزایی هدایت شود

سمنان- استاندار سمنان با تأکید بر لزوم تحقق شعار هر دانش‌آموز یک مهارت گفت: فعالیت آموزشی مدارس استان به سمت مهارت افزایی هدایت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا آشناگر بعدازظهر چهارشنبه در جلسه شورای مهارت و آئین تکریم مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان سمنان به میزبانی استانداری ضمن بیان اینکه تحقق شعار هر دانش‌آموز یک مهارت در بلندمدت گامی مؤثر در راستای ایجاد اشتغال و کاهش نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی خواهد بود، اظهار داشت: فعالیت مدارس استان باید به سمت مهارت افزایی هدایت شود.

وی با تأکید بر اینکه سند راهبردی توسعه مهارت‌آموزی در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان سمنان تصویب شد، افزود: فعالیت آموزشی و مهارت‌آموزی یک راهکار اساسی برای ایجاد توسعه پایدار در سطح استان محسوب می‌شود.

خود اشتغال افراد ماهر

استاندار سمنان بابیان اینکه آموزش به‌صورت عمومی و به‌طور خاص آموزش فن برای حرفه و هم آموزش برای کارآفرینی در جامعه‌ای که شاهد پیچیدگی مشاغل هستیم یک ضرورت جدی است، خاطرنشان کرد: باید به این مسئله مهم توجو آن را به یک عزم و اراده ملی تبدیل کنیم.

آشناگر مهارت‌آموزی را یک نگاه بنیادی برای ایجاد توسعه دانست و گفت: ارائه اطلاعات اگر منجر به انباشت اطلاعات شود ارزشی ندارد بلکه باید به دنبال تبادل تجربیات باشیم و کارشناس پرورش دهیم.

وی بابیان اینکه کمتر میل و تمایلی در بین جوانان و خانواده‌ها است که نیروی کار ماهر را تربیت کند، اضافه کرد: افراد دارای مهارت می‌توانند نسبت به خوداشتغالی نیز اقدام کنند و باید تغییر نگرش در خانواده‌ها که محرک و هدایت‌کننده در آموزش فرزندان هستند، ایجاد شود.

استاندار سمنان گفت: این تغییر نگرش باید در آموزش فنی و حرفه‌ای نیز ایجاد شود چراکه حوزه کسب‌وکار حوزه بسیار پیچیده‌ای است که در آن باید از ظرفیت فنّاوری بهره‌گیری شود و سالانه بر اساس نیازها به‌روز شود.

مهارت‌آموزی در مقطع فوق‌دیپلم و لیسانس

رئیس دانشگاه علمی کاربردی سمنان نیز در این نشست اظهار داشت: دانشگاه علمی کاردی تفاهم‌نامه‌ای با استانداری سمنان منعقد کرد که بر اساس آن نیازهای مهارتی در سطح فوق‌دیپلم و لیسانس در استان آموزش دهد.

محمدتقی قربانیان بابیان اینکه ۶۹ درصد مردم ایران کاربر اینترنت هستند، افزود: در سال گذشته درآمد ایران ۴۱.۳ میلیارد دلار از محل صادرات غیرنفتی بود و ۱۶۸ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی داشتیم.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد کشور با مالیات و صادرات گردانده می‌شود، گفت: بودجه سال ۹۹ و ۱۴۰۰ یک عدد ۱۷ رقمی معادل دو هزار و ۴۳۵ هزار میلیارد تومان که برابر با ۹۷ میلیارد دلار است و این رقم برابر با درآمد بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان در دنیا است.

توسعه ارزش‌افزوده از محصولات تولیدی استان سمنان

رئیس دانشگاه علمی کاربردی سمنان در ادامه با بیان اینکه سهم هر ایرانی از بودجه کشور در سال یک هزار و ۲۰۰ دلار است که درآمد روزانه هر ایرانی سه دلار برآورد می‌شود، یادآور شد: اگر در استان سمنان نمک، گچ، پسته و مس را تبدیل به ارزش‌افزوده کرده و آن را بسته‌بندی کنیم صدها برابر بیش‌تر از این سه دلار کسب درآمد خواهیم کرد.

قربانیان با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از دانش برای تولید ثروت افزود: در کشور ۵۳ میلیون گوشی هوشمند وجود دارد و این آمار حاکی از این است که باید به سمت هوش مصنوعی حرکت کنیم و ابزار این هوش مصنوعی وجود دارد.

کد خبر 5116004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha