پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰

توافق قهرمان نونهالان جهان با تیم تکواندو فرمانیه

توافق قهرمان نونهالان جهان با تیم تکواندو فرمانیه

دارنده مدال طلای نونهالان و برنز نوجوانان جهان برای حضور در لیگ برتر تکواندو با تیم فرمانیه به توافق رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، فرمانیه که در گروه دوم رقابتهای لیگ برتر با تیم‌های دانشگاه آزاد، پالایش نفت، کن و پارسیان البرز همگروه است، بعد از به خدمت گرفتن سینا بهرامی، یک تکواندوکار جوان و با آتیه را نیز به ترکیب خود اضافه کرد.

نیما مهرعلی تکواندوکاری که در رده نونهالان مدال طلای و در رده نوجوانان مدال برنز جهان را کسب کرده است، با این تیم در لیگ برتر به میدان خواهد رفت. جوانی که در سنگین وزن سال گذشته برای پاس قوامین مبارزات بسیار خوبی را به نمایش گذاشت و با انحلال این تیم حالا برای فرمانیه مبارزه خواهد کرد.

فرمانیه که هادی ساعی را به عنوان مدیرفنی در کنار خود دارد با ترکیبی از تکواندوکاران جوان به دیدار رقبای خود خواهد رفت. پدرام جمشیدی، دارنده مدال نقره نوجوانان آسیا، رامین حسینقلی یزاده دارنده مدال نقره دانشجویان جهان، امیرحسین کولیوند دارنده مدال طلای نونهالان جهان و محمد علی خسروی دارنده طلای المپیک جوانان از دیگر تکواندوکاران جوان و با آتیه این تیم هستد.

فصل جدید رقابتهای لیگ برتر تکواندو امروز جمعه با برگزاری دیدارهای گروه یک آغاز می‌شود و هفته آینده هم تیم حاضر در گروه دوم به میدان می‌روند.

کد خبر 5116742

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha