به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت الله محمد محمدی ری شهر در دیدار با رئیس و جمعی از قضات و مدیران دادگستری شهرستان ری ، رهنمود اخیر رهبر معظم انقلاب در خصوص ضرورت تحقق یک دستگاه قضایی اسلامی نمونه را با اهمیت بر شمرد و گفت: راه اجرای این مساله بستر سازی مناسب فرهنگی ، اقتصادی و علمی در ترغیب بهترین طلاب و دانشجویان برای ورود به این عرصه است تا کار آمد ترین فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه ها و حوزه های علمیه به دستگاه قضایی وارد شوند.
رئیس دانشکده علوم و حدیث در این دیدار دوره کوتاه حکومت علی (ع) را نمونه اعلای عدل مطلق در جامعه دانست و افزود: امیرالمومنین (ع) در عهد نامه مشهور خود در خصوص حکومت مصر، انتصاب بهترین افراد را برای قضاوت به مالک اشتر توصیه کرده اند.
وی توجه به اصول اخلاقی و برنامه ریزی فرهنگی برای تداوم و تقویت معنوی و علمی مدیران و کارکنان را ضروری دانست و تصریح کرد: انسان به طور مداوم به موعظه و تذکر نیازمند است و این برای یک قاضی که در کرسی صدور حکم برای مردم قرار می گیرد، ضرورت بیشتری خواهد داشت.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) همچنین با بر شمردن ویژگی های قضات به نقل از علی (ع) کسب مراتب بالای عدالت را مهمترین عنصر وجودی یک قاضی بر شمرد و تاکید کرد: راه دستیابی به مراتب بالای عدالت دستیابی به قدرت مخالفت با نفس است.
آیت الله محمدی ری شهری در این دیدار با ذکر یاد و نام شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی ،وی را یک عنصر نمونه متدین و یک مدیر و مدبر قوی نامید و گفت: هوش سرشار و مدیریت فوق العاده شهید بهشتی در انقلاب بی نظیر بود.
در این دیدار رئیس دادگستری شهرستان ری نیز طی گزارشی ، کاهش مشکلات مردم در مراجعه برای دادرسی ، استفاده از فناوری های نوین برای تسریع در رسیدگی به امور مراجعان را از اولویت های کاری این سازمان عنوان کرد.
نظر شما