پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ تیر ۱۳۸۶، ۱۴:۳۶

اخبار کوتاه از دانشگاه های پیام نور فارس

اخبار کوتاه از دانشگاه های پیام نور فارس

شیراز - خبرگزاری مهر : معرفی روسای جدید دانشگاه های پیام نور آباده و بوانات ،تسریع در روند عملیات اجرایی ساختمان جدید دانشگاه جهرم و تشویق فرزندان ممتاز کارکنان دانشگاه های پیام نور استان فارس سر فصل مهمترین خبرهای دانشگاه های پیام نور استان فارس است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه  جامع پیام نور استان فارس ،غلامحسین جعفری به سمت رئیس جدید دانشگاه پیام نور آباده و محمود کمالی به سمت رئیس جدید دانشگاه پیام نور واحد بوانات منصوب شدند همچنین  در این حکم از زحمات روسای قبلی این دو دانشگاه نیز تقدیر شد.

 

- در شهرستان جهرم نیز طی نشستی با حضور نمایندگان مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی  و رئیس دانشگاه پیام نور جهرم مشکلات دانشگاه پیام نور این شهرستان بررسی شد. در این جلسه نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر لزوم توسعه دانشگاه پیام نور این شهرستان نسبت به جذب بودجه برای تسریع در روند عملیات اجرایی ساختمان جدید  این دانشگاه  قول مساعد داد.

 

- دانشگاه پیام نور، فرزندان ممتاز کارکنان این دانشگاه را تشویق می کند. بر این اساس کارکنان مرکز این دانشگاه در سراسر استان فارس  می توانند مدارک تحصیلی فرزندان خود اعم از اصل کارنامه ،فتوکپی شناسنامه و یک قطعه عکس را  تا 31 تیر ماه به مراکز و واحد های فعالیت خود تحویل دهند تا پس از ارسال به سازمان مرکزی جوایز و هدایا به فرزندان آنها اهدا شود.

کد خبر 511752

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha