به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه بوستون گلوب، ادعاهای "جو لیبرمن" در زمانی مطرح شد که روز گذشته ژنرال "کیوین برگنر" سخنگوی ارتش آمریکا درعراق مدعی شد که ایران از رابطین خود برای مسلح کردن شبه نظامیان شیعه در عراق استفاده می کند.
لیبرمن به زعم خود با توصیف اینگونه گزارشها با عنوان "زنگ بیداری" برای آمریکا مدعی شد که آمریکا باید با تهدید تحمیل شده از سوی ایران مقابله کند.
درحالی که آمریکا با فاجعه آفرینی در نقاط مختلف جهان خود بزرگترین تروریست به شمارمی رود، اما لیبرمن ادعا کرد:"ممکن است که اقدام نظامی علیه اردوگاههای ایرانی که گمان می رود برای آموزش و تجهیز تروریستهایی استفاده می شود که نیروهای ائتلاف را درعراق به کشتن می دهند، نیاز باشد."
وی در ادامه ادعاهای خود گفت :"هرچند هیچ کس خواهان درگیری با ایران نیست، اما حقیقت این است که دولت ایران با اقدامات خود برای ما اعلان جنگ کرده است."
لیبرمن گفت :"حداقل امیدوارم که این تازه ترین افشاگریها درباره تروریسم ایران در عراق برخی از همکاران من درکنگره را برانگیزد تا در درخواست خود برای عقب نشینی نیروهای آمریکایی ازعراق تجدید نظر کنند."
لازم به ذکر است که این سناتوریهودی و دموکرات ایالت کانکتیکات به دلیل حمایتش از جنگ عراق، در انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا درماه نوامبر از رقیب خود شکست خورد و به عنوان نامزد مستقل در انتخابات شرکت کرد و به سنا راه یافت.
نظر شما