پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ تیر ۱۳۸۶، ۱۳:۰۱

محمود درویش به اسرائیل می رود

"محمود درویش" شاعر ملی فلسطین پس از 35 سال برای شرکت در میزگرد ادبی مجله مشرف روانه اسرائیل می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، با موافقت مسئولان نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی محمود درویش اجازه یافت تا در میزگرد مجله ادبی مشرف که 15 جولای در اسرائیل برگزار می شود شرکت کند. این شاعر ملی فلسطین که از 35 سال پیش در فلسطین زندگی می کند برای اولین بار بعد از این مدت راهی اسرائیل می شود.

محمود درویش در سال 1941 در " البیروه " همان شهری به دنیا آمد که سه سال بعد توسط صهیونیست ها ویران شد. سپس خانواده او به عنوان پناهنده در لبنان ماندند. درویش که زمانی در اسرائیل زندگی می کرد به دلیل تحت تعقیب بودن از سوی رژیم صهیونیستی به مسکو رفت. او بعدها به رام الله برگشت و در آنجا به زندگی خود ادامه داد.

محمود درویش بیش از سه مجموعه شعر و هشت کتاب نثر به چاپ رسانده و سردبیری چند روزنامه را هم بر عهده داشته است. او جوایز ادبی متعددی را دریافت کرده و اشعارش به بیش از بیست زبان ترجمه شده است. برخی اشعار او در ایران نیز چاپ شده و با اقبال مواجه شده است.

کد خبر 511880

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha