به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الحیات الجدیده چاپ فلسطین،" ریاض المالکی" وزیر اطلاع رسانی دولت فوق العاده پس از پایان نشست دولت در رام الله اظهار داشت : حقوق معوقه کارمندان فلسطینی پس از 15 ماه از فردا چهارشنبه پرداخت خواهد شد.
شایان ذکر است تشکیلات خودگردان فلسطین اخیراَ 118 میلیون دلار از دارایی های بلوکه شده خود از سوی رژیم صهیونیستی را دریافت کرده است.
المالکی با بیان اینکه این پرداخت حقوق به طور سازمان یافته و تا 6 ماه ادامه خواهد داشت، گفت: پرداخت حقوق به کارمندانی که به دولت و تصمیمات ابومازن پایبند نیستند و از جنبش حماس حمایت می کنند، تعلق نخواهد گرفت.
از سوی دیگر المالکی درباره هرگونه هجوم به بانکهای فلسطینی هشدار داد و اعلام کرد: در صورت وقوع این امر جنبش حماس مسئول آن است.
لازم به ذکر است؛ کارمندان دولتی فلسطین که تعداد آنها بالغ بر 160 هزار نفر است؛ پس از پیروزی جنبش حماس در انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین در ژانویه 2006( بهمن 84) حقوق خویش را دریافت نکرده اند.
روزنامه الخلیج چاپ امارات نیز در این رابطه اعلام کرد: شمار کارمندان فلسطینی طرفدار حماس در کرانه باختری و نوارغزه بالغ بر 23 هزار نفر است.
نظر شما