به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ دلاور القاصی مهر اظهار کرد: خرید و فروش هرگونه سلاح چه در فضای مجازی و چه به صورت حضوری طبق قانون ممنوع است و پلیس برابر وظیفه که قانونگذار برای آن معین کرده است قاطعانه برخورد خواهد کرد.
وی گفت: با اشرافیت اطلاعاتی ماموران انتظامی استان، باند ۳ نفرهای که در امر تهیه و توزیع سلاح و مهمات غیرمجاز در ایلام فعالیت داشتند شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان ایلام در بخش دیگری از سخنان خود اقدامات پلیس استان در راستای مقابله با تهیه و توزیع سلاح غیر مجاز اشاره کرد و گفت: به منظور برخورد با این پدیده در سطح جامعه، همکارانم در پلیس استان با تلاش جهادی و شبانه روزی خود موفق شدند در دی ماه امسال ۹۰ قبضه سلاح را کشف کنند.
سرهنگ القاصی مهر با بیان اینکه در این مدت بیش از ۲ هزار قلم مهمات نیز کشف و ضبط شده است، گفت: در اجرای طرحهای مبارزه با سلاح و مهمات غیرمجاز، ۸۹ نفر متهم دستگیر، که جهت سیر مراحل قانونی و در راستای مطالبه مردمی تحویل مراجع قضائی شدند.
وی با بیان اینکه رضایت مندی مردم از اولویتهای اصلی پلیس است گفت: ما خادم مردم هستیم و به این خدمت گذاری مردم افتخار میکنیم، لذا نیروی انتظامی برای برقراری امنیت پایدارنیازمند حمایت و پشتیبانی شهروندان است.
فرمانده انتظامی استان ایلام با اشاره به اینکه یکی از ابزارهای مخل نظم و امنیت اجتماعی، قاچاق سلاح و مهمات است، عنوان کرد: امنیت و آرامش مردم استان خط قرمز پلیس بوده و نیروی انتظامی با کسانی که از این خط قرمز عبور کنند برابر با قانون و در راستای مطالبه به حق مردم قاطعانه برخورد خواهد کرد.
سرهنگ القاصی مهر با بیان به اینکه نیروی انتظامی در خط مقدم مبارزه با مخلان نظم و امنیت قرار دارد، افزود: موضوع قاچاق سلاح و مهمات یک معضل اجتماعی است و پلیس اجازه نمیدهد افراد فرصت طلب و سودجو و قانون گریز آرامش روانی جامعه را خدشه دار کنند.
وی گفت: پلیس با عاملان خرید و فروش سلاح، دارندگان سلاحهای غیرمجاز برخورد جدی خواهد داشت و در این امر مصمم است تا محیط را برای متخلفان ناامن و برای آحاد مردم امن کند.
وی در خاتمه، با قدردانی از همراهی و مشارکت خوب مردم با پلیس، از تلاش دستگاه قضائی نیز در راستای پشتیبانی از مأموریتهای انتظامی استان تقدیر کرد.
نظر شما