به گزارش خبرگزاری مهر، یکی از مقامهای دولت آمریکا در گفتگو با روزنامه "وال استریت ژورنال" اعلام کرد :"رابرت گیتس" در حال بررسی طرحی است که به موجب آن نقش نظامیان آمریکایی در عراق فقط به مبارزه با اعضای شبکه القاعده محدود می شود.
این طرح که از نکات مهم آن کاهش شمار نظامیان آمریکایی درعراق وحضوربلند مدت دراین کشور است؛ هم اکنون درحال بررسی بوده و وزیر دفاع آمریکا در حال رایزنی با سایر مقامهای این کشور به منظور متقاعد کردن آنها برای موافقت با این طرح است.
این مقام آمریکایی که نام خود را فاش نکرده است، گفت : این طرح گیتس حامیانی نیز دارد و این گروه در حال فشار آوردن بر سایر مقامهای آمریکا هستند تا این طرح را تا قبل از پایان دوره ریاست جمهوری بوش به تایید برسانند.
در صورتی که این طرح به تایید برسد؛ آنگاه بخش قابل توجهی از نظامیان آمریکایی همزمان با پایان دوره ریاست جمهوری بوش از عراق خارج می شوند و بخش باقی مانده فقط وظیفه مبارزه با القاعده را بر عهده خواهند داشت.
نظر شما