پرمخاطره ترین مشاغل علمی جهان در سال 2007 معرفی شدند

پرمخاطره ترین مشاغل علمی جهان در سال 2007 معرفی شدند

شرکت در آزمایشهای جاذبه و خلا و زباله شناسی به همراه برخی مشاغل مشابه از سوی مجله معتبر علمی پاپیولار ساینس به عنوان پرمخاطره ترین مشاغل علمی و تکنولوژِیکی جهان در سال 2007 معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با گسترش روز افزون صنایع مختلف در جهان، آلایندگی این صنایع نیز در حال افزایش است. در این میان دانشمندان و محققانی که با هدف آزمایش و بررسی میزان خطرات زباله های این صنایع و مواد دور ریز برجای مانده از آنها وارد توده های آلودگی از جمله آب های آلوده می شوند، در معرض مرگ بارترین خطرات قرار دارند.

بر اساس گزارش پاپیولار ساینس، تا سال 2048 و به عقیده بسیاری از کارشناسان، منابع غذایی همچون حیات وحش دریاها به واسطه تغییرات اقلیمی نظیر گرم شدن زمین از بین خواهند رفت. از این رو بسیاری از دانشمندان متخصص در اقیانوس شناسی با پذیرفتن خطرات مرگ بار فرو رفتن در اعماق دریاها و اقیانوس ها به دنبال بررسی اثرات این تغییرات بر زمین و حیات وحش اقیانوس ها خواهند بود.

 جراحان فیل ها در زمره گروه بعدی محققان و دانشمندان در معرض خطر مرگ قرار گرفته اند. با توجه به اهمیت زندگی فیل ها در آفریقا و آسیا و مشکلاتی که برای این موجودات به وجود می آید، حفظ حیاتشان از اهمیت بالایی برخوردار است به طوریکه دانشمندان حتی برای یک تزیرق ساده به ماهیچه این حیوان مجبور هستند خطرات زیادی را به جان بخرند.

دانشمندان عرصه زباله شناسی در ردیف بعدی مشاغل علمی و تحقیقاتی پرخطر جهان در سال 2007 قرار دارند. سال هاست که گروه های مختلفی از دانشمندان این عرصه با قبول خطرات مرگ بار این کار، وارد محیط های فوق العاده آلوده انباشت زباله ها شده تا به بررسی الگوهای مصرفی دنیای مدرن بپردازند.

دانشمندان عرصه بیولوژی و تشریح اجساد در ادامه این رده بندی قرار دارند. برخی از این دانشمندان سال هاست که به بررسی بیولوژی حیوانات مختلف در آزمایشگاه ها می پردازند اما شرایط محیطی خاص این گونه مشاغل موجب شده تا برخی از محققان نیز تنها پس از یک روز سر و کله زدن با اجساد مومیایی، عطای این حرفه را به لقایش ببخشند.

به گزارش مهر، در ادامه این گزارش  آمده است: دانشمندان و محققانی که 365 روز در سال در شرکت مایکروسافت کار می کنند نیز در معرض خطرناکترین نگرانی ها و استرس های کاری هستند. آنها مجبور هستند تا در هر لحظه به تعمیر و احیای ارتباطات از بین رفته میان نرم افزار ویندوز با اینترنت اکسپلورر و سایر برنامه های نرم افزاری این شرکت بزرگ بپردازند.

شرکت در آزمایش های جاذبه و خلا نیز از جمله مرگ آورترین حرفه های تحقیقاتی است. دانشمندان علوم فضایی که به دنبال اکتشافات خارج از منظومه شمسی هستند همواره به دنبال داوطلبانی می گردند تا از آنها در برنامه های آزمایشی جاذبه و حضور در خلا استفاده کنند.

با نزدیک شدن بازی های المپیک، ده ها محقق این وظیفه را پیدا کرده اند که ادرار هزاران ورزشکار را در فنجان هایی بررسی کنند تا از دوپینگ احتمالی آنها پرده بردارند. شاید این کار یکی از سخت ترین کارهای دنیا در سال 2007 باشد.

وال ها از جمله موجودات دریایی هستند که اخیرا مورد تعرض گسترده شکارچیان قرار گرفته اند. از سوی دیگر گروه های متعدد از محققان به دنبال بررسی های تحقیقاتی بر روی آنها و نجات حیاتشان هستند. به نوشته پاپیولار ساینس نزدیک شدن به چنین موجوداتی کار بسیار خطرناک و حتی مرگ باری است اما محققانی پیدا می شوند که با هدف کمک به جامعه حیوانات چنین خطرهایی را به جان بخرند.

کد خبر 512273

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha