۲۹ دی ۱۳۹۹، ۱۷:۳۰

روایت عمویی از جلسه کمیسیون امنیت ملی؛

ظریف: سیاست ما در مواجهه با دولت بایدن،«اقدام در برابر اقدام» است

ظریف: سیاست ما در مواجهه با دولت بایدن،«اقدام در برابر اقدام» است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اظهارات وزیر امورخارجه در جلسه این کمیسیون، گفت: طبق گفته ظریف، سیاست ما در مواجهه با دولت بایدن، اقدام در برابر اقدام است.

ابوالفضل عمویی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به جلسه عصر امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با حضور محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه برگزار و ۱۲ سوال نمایندگان از وی مطرح شد.

وی بیان کرد: سوالات شامل موضوعاتی مانند واکنش وزارت امور خارجه به سیاست‌های ترکیه در منطقه قفقاز و سدسازی‌های این کشور، مناقشه قره باغ، پیگیری‌های حقوقی مرتبط با ترور شهید سلیمانی، اقدامات صورت گرفته در مورد ترور شهید فخری زاده، اقدامات صورت گرفته در جهت تقویت دیپلماسی اقتصادی در کشورهای همسایه از جمله عراق و سوریه، آخرین وضعیت افتتاح کنسولگری کشورمان در حلب و لاذقیه و پیگیری وضعیت لنج‌های بنادر آبادان، اروندکنار و خرمشهر در تجارت با کویت بود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای تصریح کرد: در پی پاسخ‌های وزیر امور خارجه، ۲ نفر از نمایندگان از پاسخ‌های وی قانع شدند.

وی اظهار داشت: همچنین نمایندگان طراح سوال از پاسخ ۵ سوال قانع نشدند و بر ارسال این سوالات به صحن علنی تاکید کردند.

وی بیان کرد: ۵ نفر از نمایندگان هم اعلام نظرشان در پاسخ‌های شنیده شده را منوط به بررسی تکمیلی کردند که در هفته‌های آتی پاسخ خود را به کمیسیون امنیت ملی اعلام خواهند کرد.

عمویی تصریح کرد: در بخش دیگری از این جلسه ۳ ساعته، ظریف گزارشی از آخرین تحولات در سیاست داخلی ایالات متحده و پیش بینی‌ها درباره روند آتی سیاست خارجی این کشور به اعضای کمیسیون امنیت ملی ارائه و تاکید کرد که سیاست کشورمان در مواجهه با دولت بایدن "اقدام در برابر اقدام" است و ما اقدام در برابر بیانیه و امضا را نمی‌پذیریم.

کد خبر 5124967

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۱۷:۵۳ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۹
      1 0
      جابه جایی قدرت در آمریکا فرصتی ایجاد کرده تا از موضع تقابل پیروزمندانه خارج شده و به تعامل بازگردیم، این فرصت شاید 4 سال برقرار باشد و در 2024 احتمال روی کار آمدن راست افراطی ملی گرا در آمریکا وجود دارد که ما را مجبور کند دوباره به موضع تقابل برگردیم، از این 4 سال برای افزایش ذخایر ارزی استفاده کنیم
    • علی IR ۱۷:۵۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۹
      1 0
      در مقابله با دولت جدید آمریکا دست برتر را در مذاکره باید داشته باشیم به نحوی که بتوانیم امتیازاتی کمتر از برجام بدهیم و توافقی جدید را کسب کنیم تا از مقاومت و تقابل این 4 سال اخیر دستاوردی داشته باشیم، گسترش برنامه هسته ای، افزایش ذخایر استراتژیک نفت و قدرت تاثیرگذاری بر قیمت جهانی نفت راه گشاست
    • علی IR ۱۷:۵۹ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۹
      1 0
      در مقابله با دولت جدید آمریکا باید حمایت طرفین باقی مانده در برجام را کسب کنیم تا از موضع ما حمایت کنند، این مهم با تجاری سازی برنامه هسته ای و سرمایه گذاری این کشورها در صنعت هسته ای ما امکان پذیر است به نحوی که آنان در گسترش هسته ای ما منافع داشته باشند و ما هم از این طریق درآمد ارزی کسب کنیم