پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۳۴

مدیرکل انتقال خون چهارمحال و بختیاری:

اهدای خون در چهارمحال و بختیاری کاهش یافت

اهدای خون در چهارمحال و بختیاری کاهش یافت

شهرکرد- مدیرکل انتقال خون چهارمحال و بختیاری گفت: شیوع کرونا موج کاهش اهدای خون در چهارمحال و بختیاری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین هاشمی بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه شیوع کرونا موج کاهش اهدای خون در چهارمحال و بختیاری شده است، اظهار داشت: شیوع کرونا موجب کاهش ۱۵ درصدی اهدای خون در چهارمحال و بختیاری شده است.

وی گفت: سردی هوا نیز نقش مهمی در کاهش مراجعات مردم برای اهدای خون به مراکز انتقال خون استان شده است.

مدیرکل انتقال خون چهارمحال و بختیاری گفت: در حال حاضر چهار مرکز خون گیری در چهارمحال و بختیاری فعال است که این مراکز در شهرستان‌های شهرکرد، بن، بروجن و فارسان قرار دارند.

وی ادامه داد: مراکز انتقال خون شهرکرد و بروجن جدا از خون گیری مراحل فرآوری خون را نیز انجام می‌دهند.

وی عنوان کرد: ۲۲ هزار نفر برای اهدای خون به مراکز انتقال خون چهارمحال و بختیاری در سالجاری مراجعه کردند.

مدیرکل انتقال خون چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: خون گیری از ۱۶ هزار نفر در چهارمحال و بختیاری در سال جاری انجام شده است.

وی ادامه داد: سن اهدای خون ۱۸ تا ۶۰ سال است و اهدای خون برای سلامتی انسان بسیار مفید است.

مدیرکل انتقال خون چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه رسانه‌ها نقش مهمی در ترویج فرهنگ اهدا خون در جامعه دارند، تاکید کرد: رسانه‌ها در فصل پاییز نقش مهمی در افزایش استقبال مردم برای اهدای خون و تأمین خون بیمارستان‌ها ایفا کردند.

کد خبر 5124993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha