به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد شیبک عصر سهشنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان فاطمه الزهرا (س) اشتهارد اظهار کرد: طی دیداری که با دکتر فتحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز داشتیم مقرر شد وضعیت این بیمارستان با تلاش این دانشگاه و همکاری فرمانداری شهرستان ارتقا یابد.
وی بیان کرد: همچنین مقرر شد تجهیز، بهروزرسانی و تکمیل کادر درمانی و اعزام پزشک متخصص به صورت روزانه و ارائه خدمات بهینه به مراجعهکنندگان و شهروندان اشتهاردی در حد مطلوب و رضایت بخشی صورت گیرد.
فرماندار اشتهارد متذکر شد: فرمانداری هم در تلاش است تا اعتبارات خوبی در بخش بهداشت و درمان به منظور بالا بردن کیفیت خدمات درمانی در این بیمارستان اختصاص دهد و با دعوت و بهرهمندی از ظرفیت مجمع خیرین سلامت شهرستان سطح کیفی خدمات را در این بیمارستان ارتقا دهد.
نظر شما