پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ تیر ۱۳۸۶، ۱۱:۱۱

مدیر عامل سازمان خصوصی سازی در گفتگو با مهر :

لوایح ضد انحصار و رقابت با لایحه اصل 44 ادغام می‌شوند

لوایح ضد انحصار و رقابت با لایحه اصل 44 ادغام می‌شوند

غلامرضا حیدری کردزنگنه از منتفی شدن طرح اصل 44 مجلس خبر داد و گفت: لوایح ضد انحصار و رقابت در لایحه اصل 44 قانون اساسی ادغام می‌شود.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفتگو با مهر با بیان اینکه کار لایحه اصل 44 تقریبا در مجلس به پایان رسیده است، گفت: از هفته آینده نمایندگان مجلس کار بررسی دو لایحه ضد انحصار و رقابت را پیگیری خواهند کرد.

غلامرضا حیدری کرد زنگنه افزود: قرار است  لوایح ضد انحصار و رقابت در لایحه اصل 44 ادغام شوند، بنابراین با این اقدامات پس از پایان تعطیلات مجلس و در نیمه اول مرداد، تصویب لایحه اصل 44 در دستور کار مجلس قرار می گیرد.

وی دلیل ادغام این لوایح را عدم تداخل این لوایح با یکدیگر عنوان کرد و گفت: در دو لایحه ضد انحصار و ضد دامپینگ، بحث هایی همچون رقابت، مسئله انحصار، ضد انحصار و شورای رقابت گنجانده شده است.

مدیرعامل سازمان خصوصی سازی همچنین از منتفی شدن طرح مجلس در مورد اصل 44 قانون اساسی با توجه به کامل بودن لایحه اصل 44 به خصوص با ادغام دو لایحه ضد انحصار و رقابت خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: سازمان خصوصی سازی در انتظار برگزاری مجامع شرکت‌ها برای سرعت یافتن واگذاری ها در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی است.   

 

کد خبر 512812

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha