پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۶ تیر ۱۳۸۶، ۱۵:۲۰

عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس در گفتگو با مهر :

لایحه اصل 44 تا نیمه مرداد به صحن مجلس می‌رود

لایحه اصل 44 تا نیمه مرداد به صحن مجلس می‌رود

سید مصطفی سید هاشمی با تاکید بر اینکه سازمان‌ها باید برای اجرای لایحه اصل 44 در زمان ابلاغ آن آماده باشند، پیش بینی کرد لایحه اجرایی سیاست‌های کلی اصل 44 تا نیمه های مرداد ماه سال جاری جهت اخذ رای به صحن علنی مجلس ارسال شود.

عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس در گفتگو با مهر در زمینه آخرین وضعیت بررسی لایحه اصل 44 دولت گفت: در حال حاضر غیر از دو ماده مربوط به سهام عدالت و لایحه ضد انحصار بقیه مواد لایحه اصل 44 دولت مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است.

سید مصطفی هاشمی تصریح کرد: به دلیل اینکه بحث سهم عدالت قبل از لایحه اصل 44 از سوی دولت اجرا شده است، لذا نمایندگان مجلس در نظر دارند با دقت نظر بیشتر قضیه را دنبال کنند.

وی در پاسخ به سوال میزان تطابق و گنجانده شدن طرح کمیسیون ویژه در لایحه دولت اظهار داشت: در بررسی لایحه تقدیمی دولت توسط دولت و مجلس با حفظ استقلال قوای مجریه و مقننه کار در جریان است و می توان گفت که لایحه دولت و طرح کمیسیون از نظر شباهت تطابق زیادی با هم دارند.

هاشمی از فعالیت و همکاری نزدیک کارشناسان وزیر اقتصاد، رئیس سازمان خصوصی سازی، مرکز پژوهش های مجلس و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به عنوان نقطه عطف کار بررسی لایحه یاد کرد.

عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس افزود: مرکز پژوهش های مجلس در بررسی و ارزیابی لایحه یک میزگرد چهار جانبه متشکل از نمایندگان بخش خصوصی، مرکز پژوهش های مجلس، اعضای کمیسیون ویژه و نمایندگان دولت تشکیل داده بود.

وی دلیل دقت و پیشرفت کار کمیسیون ویژه اصل 44 را بررسی همه جانبه و پخته شدن مواد لایحه در مرکز پژوهش های مجلس دانست و ادامه داد: البته در تدوین و بررسی لایحه بین دولت و مجلس اختلاف نظر زیاد وجود نداشت.

هاشمی ابراز امیدواری کرد: در اجرای لایحه اصل 44 پس از ابلاغ نیز اختلاف نظر در حداقل ممکن باشد و همچنین آمادگی سازمان‌ها و نهادها در اجرای لایحه اصل 44 را پس از ابلاغ بسیار مهم و حیاتی دانست.

عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس در خصوص زمان ارائه لایحه اصل 44 دولت به صحن علنی مجلس گفت: در هفته‌های آینده کار بررسی جزئیات باقی مانده لایحه به سرعت انجام خواهد شد و پیش بینی می شود لایحه اصل 44 در هفته دوم یا سوم مرداد ماه جهت اخذ رای به صحن علنی مجلس بیاید.

کد خبر 513108

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha