به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک منبع امنیتی عراق اعلام کرد : امروز ظهر یک گشتی پلیس عراق در اطراف مرقد امامین عسکریین مورد هدف یک انفجار قرارگرفت که در آن 4 پلیس عراقی کشته شدند.
همچنین این منبع از سقوط پنج موشک به منطقه الخضراء بغداد خبر داد به طوری که دود از نقاط مختلف این منطقه به هوا بلند شد.
منطقه الخضراء یکی از مناطق بغداد است که به علت وجود ساختمان های دولتی و ساختمان برخی سفارتخانه ها از جمله سفارت آمریکا به شدت محافظت می شود.
ازشهرالسماوه از بزرگترین شهرهای استان المثنی نیز خبر می رسد که درگیریها بین جیش المهدی و پلیس عراق دردومین روز از شروع این درگیری ها ادامه دارد.
یک منبع در فرماندهی پلیس استان المثنی اعلام کرد: درگیری های روزگذشته منجربه کشته شدن 5 تن از جمله یک پلیس شد که این درگیری ها 26 زخمی داشت که 16 تن از آنان از نیروهای پلیس بودند.
همچنین از کرکوک نیز خبر می رسد که درپی وقوع حمله مسلحانه در این شهر یک پلیس کشته شد.
در منطقه الاسحاقی ( در100 کیلومتری شمال بغداد) نیز سه تن ازجمله یک کودک و دو سربازعراقی به دنبال وقوع درگیری های مسلحانه بین نیروهای عراقی و افراد مسلح صبح امروز کشته شدند.
درعین حال ارتش آمریکا امروز دربیانیه ای اعلام کرد: یک سرباز آمریکایی درخلال یک عملیات نظامی درغرب بغداد کشته شد.
به این ترتیب بر اساس آمار ارائه شده ازسوی پنتاگون از زمان آغازجنگ درعراق یعنی درمارس سال 2003 تاکنون 3 هزار و 580 نظامی آمریکایی درعراق کشته شده اند.
نظر شما