پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۵ بهمن ۱۳۹۹، ۱۴:۰۷

رئیس کل دادگستری استان زنجان:

۵۰ درصد جمعیت کیفری زندان‌ها در زنجان مرتبط با مواد مخدر است

۵۰ درصد جمعیت کیفری زندان‌ها در زنجان مرتبط با مواد مخدر است

زنجان-رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: ۵۰درصد جمعیت کیفری زندان‌ها مشمول مرتبط با مواد مخدر هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی ظهر چهارشنبه در مراسم جشن آزادی این زندانیان که با حضور استاندار زنجان برگزار شد، گفت: دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه زندان و تعداد زندانیان قابل مقایسه با دوره پهلوی نیست.

وی با بیان اینکه در گذشته نگاه به زندان پلیسی بود، اظهار کرد: افراد را هر طوری که می‌خواستند بر اساس رأی دادگاه زندانی نمی‌کردند.

رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی زندان‌های ما آرمانی دارد به نام اصلاح و تربیت و نگاه به زندان برگرفته از آموزه‌های امام علی است.

نیارکی تاکید کرد: در گذشته یکی از مشکلات جامعه و دغدغه علما و مراجع عظام تقلید زندانیان مهریه بود که خوشبختانه امروز هیچ زندانی مهریه در استان زنجان وجود ندارد.

وی با بیان اینکه تا به امروز ۱۸۷ مددجوی جرایم غیر عمد مالی با بدهی نزدیک به ۳۱ میلیارد تومان از زندان‌های استان آزاد شدند، ابراز داشت: ۳۵ درصد این میزان گذشت شکات بوده است.

رئیس کل دادگستری استان زنجان با بیان اینکه امروز به مبارک ایام الله دهه فجر ۴۳ محکوم مالی جرایم غیرعمد با حضور استاندار از زندان آزاد شدند، گفت: در استان با کاهش جمعیت کیفری زندانیان مواجه هستیم.

نیارکی با بیان اینکه ۵۰ درصد جمعیت کیفری زندان‌ها مشمول مواد مخدر است، افزود: در دوره پهلوی مواد مخدر جرم نبود، بلکه خودشان مواد مخدر توزیع و قاچاق می‌کردند.

وی افزود: در استان با کاهش ۳۶ درصدی جرایم مواجه هستیم و با اقدامات پیشگیرانه در استان با کاهش ۲۱ درصدی ورودی به زندان و همچنین با کاهش ۱۴ درصدی موجودی جمعیت کیفری زندان مواجه هستیم.

رئیس کل دادگستری استان زنجان تصریح کرد: استان زنجان در استفاده از فن آوری‌های نوین و پابند الکترونیکی جزء پنج استان اول در کشور است.

کد خبر 5138235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha