به گزارش خبرگزاری مهر، تیم های فوتبال ژاپن و نیجریه در گروه F رقابت ها به نتیجه تساوی بدون گل رسیدند و هر دو تیم با 7 امتیاز به مرحله بعد رقابت ها صعود کردند.
دیگر دیدار این گروه را کاستاریکا و اسکاتلند برگزار کردند که تیم فوتبال کاستاریکا با گل های هره را (57) و مک دونالد(90) مقابل تک گل رینولدز(18) از اسکاتلند به پیروزی رسید.
در چارچوب این رقابت ها دو دیدار هم در گروه B برگزار شد که طی آن تیم های اسپانیا و زامبیا مقابل حریفان خود به برتری رسیدند. اسپانیا با نتیجه 4 بر 2 و با گل های لوپز(29 ، 32 و 38) و مارکوس(79) مقابل 2 گل لویی(56) و عبداله(56) از اردن به برتری رسید. در دیگر دیدار تیم زامبیا با گل های کلیفورد(22- پنالتی) و روجرز(51) تیم اروگوئه را شکست داد.
در این گروه تیم های اسپانیا با 7 امتیاز ، زامبیا با 4 امتیاز و اروگوئه با 4 امتیاز به مرحله یک هشتم نهایی رقابت ها صعود کردند.
نظر شما