دکتر پرویز افشار در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب، افزود: این میزان 8 سال پیش در حدود 37 درصد بوده است .
وی ، اقدامات انجام شده در راستای اصلاح زندانیان را از عوامل کاهش روند ارتکاب مجدد جرم از سوی زندانیان عنوان کرد و افزود : خدمات ارائه شده در ارتباط با اصلاح مجرمان و همچنین حرفه آموزی در زندانها جزء اصلی ترین عوامل کاهش روند بازگشت مجرمان به زندانها محسوب می شود .
وی، همچنین توجه به معیشت خانواده ها و ایجاد اشتغال برای زندانیان را از دیگر عوامل کاهش بازگشت مجرمان به زندانها عنوان کرد.
افشار تصریح کرد : در حالی در کشور ما 19 درصد زندانیان پس از آزادی از زندان مجدد مرتکب جرم می شوند که این میزان در سایر کشورها بین 20 تا 60 درصد است و باید گفت این روند گرچه امیدوار کننده است اما قابل قبول نیست.
معاون سلامت و اصلاح و تربیت سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور خاطر نشان کرد : بررسی روند بازگشت مجرمان به زندان نشان می دهد ، اغلب مجرمان پس از 2 سال از آزادی مجدد به زندان باز گشته اند .
نظر شما