پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ بهمن ۱۳۹۹، ۲۰:۵۸

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خبر داد؛

آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹ در چهارمحال و بختیاری

آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹ در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹ در استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید شیرانی در آئین رونمایی از واکسن کرونا در مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر اظهار داشت: سر تعظیم فرود می‌آوریم در برابر جان فشانی کادر درمان که سال گذشته از سخت‌ترین سال‌های کاری پرسنل بهداشت و درمان در سراسر دنیا بوده است.

وی افزود: مردم بسیار همکاری کرده و پشتوانه روحیه ما بودند، همچنین تمامی ارگان‌ها در کنار دانشگاه‌علوم‌پزشکی بودند.

شیرانی با بیان اینکه هیچ گاه نباید در مورد دستاوردهای علمی کشور با تردید و شک نگاه کرد که کم تعصبی و کم غیرتی است، بیان کرد: ایران در حوزه علم و سلامت جز کشورهای سرآمد است و در تولید علم و فناوری حرفی برای گفتن در دنیا دارد.

شیرانی بیان کرد: امروز همزمان با سراسر کشور واکسیناسیون کووید ۱۹ در استان آغاز شد و نخستین محموله وارد استان شده است.

وی بیان کرد: این محموله شامل ۱۵۰ دوز واکسن است و اولویت هم توسط وزارت بهداشت اعلام شده که شامل کادر بهداشت و درمان، کهنسالان به ویژه کهنسالان مستقر در مراکز اقامتی و سپس کسانی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند، می‌شود.

شیرانی اظهار داشت: در این اولویت‌ها، اولویت‌های تعریف شده و به مرور که واکسن‌ها وارد می‌شود همه گروه‌ها تحت پوشش قرار می‌گیرند.

وی افزود: نخستین اولویتی که از امروز در ابتدا شروع می‌شود کارکنان بهداشتی درمانی بوده که در بخش‌های ویژه بستری بیماران کرونایی خدمت رسانی می‌کنند.

شیرانی تصریح کرد: در استان ۲۶۰ نفر واجد شرایط در بخش آی سی یو کار می‌کند و امروز واکسیناسیون با تزریق واکسن به چند نفر شروع خواهد شد.

وی بیان کرد: این محموله به چند نفر از پرسنل بخش‌های آی سی یو در سراسر استان تزریق می‌شود و به تدریج با محموله‌های بعدی دیگر واجدان شرایط واکسینه می‌شوند.

شیرانی گفت: بهار سال آینده بیشتر تمرکز روی کهنسالان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: به نظر می‌رسد واکسیناسیون عمومی از تابستان آغاز می‌شود که واکسن ایران به تولید انبوه برسد و امید است در پاییز و زمستان سال آینده به اتمام برسد.

کد خبر 5143588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha