آذین موحد مدرس و نوازنده فلوت ضمن بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت :به اعتقاد من چنین جشنواره های دسته بندی شده ای نه تنها کمکی به اعتلای موسیقی نمی کند بلکه محدودیت و انزوای هنرمند را دامن می زند و در نهایت باید بگویم با تمام احترامی که برای جشنواره گل یاس در عمر 8 ساله اش قائلم اما موافق آن نبودم.
وی افزود: در راه اعتلای هنر موسیقی به هیچ عنوان جنسیت ، اختلاف طبقاتی و نژادی مطرح نیست بنابراین اگر هنر و به ویژه هنر موسیقی در جهت اعتلای فرهنگی یک جامعه گام بر دارد باید زوایای هنری آن هم بررسی شود بنابراین مرد بودن و یا زن بودن هنرمند مطرح نیست.
این مدرس دانشگاه در ادامه خاطر نشان کرد : اعتراض من درمراسم تجلیل از هنرمندان زن در جشن آوای مهر هم همین مسئله بود و رسما اعلام کردم که با هرگونه فعالیت بانوان در دایره بسته که منجر محدودیت و منزوی کردن آنها شود مخالفم ؛ چراکه معتقدم زنان در ارائه هنر والای موسیقی باید همسان با آقایان پیش بروند.
وی درباره کیفیت آثار ارئه شده توسط بانوان گفت : بررسی کیفیت آثار در شرایطی که از کوچکترین بازتاب بیرونی محروم هستند معنا ندارد چون محدویت در چنین فضایی باعث تغییر ذهنیت و دیگاه هنرمند نسبت موسیقی می شود در واقع نوعی بی انگیزگی و تکرار مکررات را در گروه ها بوجود می آورد.
نظر شما