پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ بهمن ۱۳۹۹، ۱۳:۴۲

استاندار فارس اعلام کرد؛

ورزش تکامل بخش دیپلماسی سیاسی است

ورزش تکامل بخش دیپلماسی سیاسی است

شیراز - استاندار فارس گفت: یکی از روش هایی که می تواند در کنار دیپلماسی سیاسی، جهان را تحت تاثیر قرار دهد ورزش و کسب مقام در رویدادهای بین المللی است.

به گزارش خبرنگار مهر، عنایت الله رحیمی ظهر یک شنبه در کارگروه ورزش استان فارس بیان کرد: حضور ورزشکاران در رویدادهای بین المللی موجب خواهد شد توان سیاسی کشور در عرصه‌های بین المللی افزایش یابد حال اگر این حضور منجر به کسب مقام در رشته‌های مختلف نیز شود باعث تقویت بنیه دیپلماسی سیاسی نیز می‌شود.

وی اضافه کرد: از جمله روش‌هایی که باعث خواهد شد توان ورزشی ورزشکاران افزایش چشمگیری داشته باشد استفاده از زیرساخت‌های توسعه ورزشی است در این راستا بایستی زیر ساختهای ورزش‌های همگانی و ورزش‌های حرفه‌ای تقویت شود تا شاهد توسعه پرورش ورزشکاران قهرمان باشیم.

عالی‌ترین مقام دولت در استان فارس متذکر شد: برای دستیابی به قله‌های ورزشی بایستی نسبت به برنامه ریزی برای حضور در عرصه‌های بین المللی اقدام شود تا بتوانیم با استفاده از زیرساخت‌های توسعه یافته و ورزشکاران حرفه‌ای به قهرمانی‌های متعدد در عرصه‌های بین المللی دست یافت.

او در ادامه یادآور شد: ورزش با توجه به حوزه اثرگذاری می‌تواند در تمامی بخش‌ها اثرگذار باشد از جمله بخش‌هایی که ورزش در آن تأثیرگذار بوده حوزه فرهنگی است که می‌تواند باعث رشد و بالندگی غرور ملی شود.

رحیمی تاکید کرد: علاوه بر حوزه‌های فرهنگی ورزش می‌توانند نقش مهمی در توسعه یافتگی مؤلفه‌های اجتماعی نیز داشته باشد و باعث همبستگی و افزایش سلامتی جامعه در حوزه‌های اجتماعی و کاهش معضلات شود البته لازم به یادآوری است که در حوزه سیاسی نیز ورزش می‌تواند کمک حال دیپلماسی سیاسی بوده و نسبت به تقویت آن اقدام کند.

او افزود: در استان فارس توانسته‌ایم با افزایش فضاهای ورزشی نقش مؤثری در تربیت نیروهای متخصص و حرفه‌ای در ورزش داشته باشیم البته این در حالی است که برنامه کلان برای توانمندسازی افراد و شناسایی استعدادهای ورزشی نیز در استان فارس وجود دارد لازم به یادآوری است که در استان فارس در تلاش هستیم تا نسبت به تقویت اقتصاد ورزش نیز اقدامات اثرگذاری روی دهد.

کد خبر 5146660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha