پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ تیر ۱۳۸۶، ۱۳:۰۲

محمد پنجعلی مدیر تیم های پایه فوتبال باشگاه پرسپولیس شد

محمد پنجعلی مدیر تیم های پایه فوتبال باشگاه پرسپولیس شد

مدافع پیشین تیم فوتبال پرسپولیس و تیم ملی کشورمان به عنوان مدیر تیم های پایه باشگاه پرسپولیس منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرو مذاکرات مدیرعامل باشگاه با کاپیتان پیشین پرسپولیس وی صبح امروز(دوشنبه) به عنوان مدیر تیم های پایه فوتبال باشگاه پرسپولیس معرفی شد.

محمد پنجعلی در گفتگو با سایت باشگاه پرسپولیس در این مورد گفت : « من به دلیل اعتقاد به کار ریشه ای در باشگاه ، مدیریت تیم های پایه باشگاه پرسپولیس را برعهده گرفتم.»

وی در ادامه افزود: « با توجه به پتانسیل بالای باشگاه پرسپولیس  و طرفداران بی شمار این تیم می توانیم بهترین های ایران را برای تیم های پایه این باشگاه جذب کرده و این مستلزم حمایت مدیریت باشگاه پرسپولیس  و قرار گرفتن امکانات لازم در اختیار ما است .»

وی با اشاره به دشواری های کار در تیم های پایه تصریح کرد:« طی این هفته سعی داریم کادر فنی اولیه تیم های پایه فوتبال را تکمیل کنیم و کار خود را هرچه سریعتر آغاز کنیم.»

پنجعلی ادامه داد:« احتمالاً در هفته آینده با دعوت از جوانان بی شمار علاقه مند به فوتبال و باشگاه پرسپولیس  می توانیم طی چند روز بازیکنان جدیدی را که از هر لحاظ مورد تأیید کادر فنی هستند به تیم های پایه باشگاه اضافه کنیم.»

کاپیتان پیشین تیم پرسپولیس با اشاره به کلید خوردن کارهای مقدماتی تیم های پایه از شروع فعالیت رسمی این تیم ها از شنبه هفته آینده خبر داد.

کد خبر 514782

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha