پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۴۰

رئیس سازمان فضای سبز شهرداری همدان خبر داد؛

نهال رایگان هدیه هفته منابع طبیعی به مردم

نهال رایگان هدیه هفته منابع طبیعی به مردم

همدان _ رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری همدان از توزیع و کاشت نهال رایگان برای شهروندان در هفته منابع طبیعی از ۱۵ تا ۲۱ اسفند ماه امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین خانجانی اظهار کرد: توسعه فضای سبز به‌عنوان یکی از ضرورت‌های امروز و فردای شهر همدان در صورتی نتیجه‌بخش است که با مشارکت شهروندان همراه باشد.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری همدان گفت: در همین راستا و به مناسبت هفته درخت‌کاری این سازمان اقدام به توزیع نهال به شهروندان می‌کند و برنامه‌های تدوین شده هفته درخت‌کاری با شعار درخت دوستی بنشانیم، با توجه به محدودیت‌های کرونایی با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در فضای باز برگزار خواهد شد.

خانجانی افزود: مسال نیز همچون سال‌های گذشته، هفته منابع طبیعی از ۱۵ تا ۲۱ اسفند ماه ۹۹ برای ارتقای فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی در کشور برگزار می‌شود که توزیع و کاشت نهال رایگان برای شهروندان نیز از مهم‌ترین اقدامات این سازمان خواهد بود.

وی بیان کرد: در راستای تکریم ارباب رجوع و با توجه به شرایط کنونی جامعه، به منظور جلوگیری از هرگونه تجمع، کاشت نهال توسط شهرداری و براساس اطلاعات ثبت شده متقاضیان، از تاریخ ۱۵ اسفند ماه ۹۹ لغایت ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ صورت می‌پذیرد.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری همدان گفت: به همین منظور شهروندان می‌توانند با ثبت نام در وبگاه سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری همدان تا ۲ اسفند ماه سال‌جاری نسبت به دریافت نهال اقدام کنند.

خانجانی خاطرنشان کرد: باغ‌داران با ارائه سند مالکیت در محدوده شهر همدان و کارت شناسایی معتبر می‌توانند حداکثر ۲۰ اصله نهال درخواست کنند و شهروندان از مراجعه حضوری به این سازمان اکیداً خودداری کنند.

کد خبر 5148035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۲:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
      1 0
      کدام قسمت برای نهال هدیه ثبت نام کنم