پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۸ تیر ۱۳۸۶، ۱۶:۱۶

شوستر سرمربی رئال مادرید شد

شوستر سرمربی رئال مادرید شد

برند شوستر آلمانی امروز به عنوان سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مربی 47 ساله پیشین گتافه با عقد قراردادی 2 ساله به تیم فوتبال رئال مادرید پیوست. رئیس باشگاه رئال مادرید پس از به خدمت گرفتن شوستر گفت: تیم هایی که او(شوستر) مربیگری شان را بر عهده دارد ، خوب و تماشایی فوتبال بازی می کنند. او باشگاه رئال مادرید را بخوبی می شناسد و ستاره های این تیم را بدرستی اداره می کند.

فابیو کاپلو پس از اینکه تیم رئال مادرید را پس از 4 سال به عنوان قهرمانی رقابت های لالیگا رساند در تاریخ 28 ژوئن سال جاری از سمت خود برکنار شد . تیم فوتبال گتافه پس از جدایی شوستر از این تیم ، هدایت خود را به مایکل لادروپ دانمارکی سپرده است.

شوستر سابقه بازی برای دو تیم رئال مادرید و بارسلونا را دارد و امسال موفق شد تیم گتافه را به دیدار نهایی رقابت های کوپا دل ری رهنمون سازد.

پیش از این اعلام شده بود شوستر امروز با آنخل تورس رئیس باشگاه گتافه دیدار می کند و چکی به ارزش 654 هزار دلار به خاطر فسخ یک طرفه قرارداد با این تیم به وی پرداخت می کند.

کد خبر 514959

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha