پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ بهمن ۱۳۹۹، ۲۲:۱۱

مسئول بزرگداشت کنگره شهدای اردبیل:

ایستادگی در برابر جنگ نرم دشمن نیازمند آزادی عمل رسانه‌ها است

ایستادگی در برابر جنگ نرم دشمن نیازمند آزادی عمل رسانه‌ها است

اردبیل - دبیر ستاد کنگره شهدای استان اردبیل گفت: آزادی عمل قانونی هرچه بیشتر خبرنگاران و رسانه‌های داخلی سبب سربلندی نظام در برابر جنگ نرم دشمن خواهد بود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلام‌عسگر کریمیان عصر چهارشنبه در اختتامیه ششمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر اردبیل با اشاره به اهمیت جنگ نرم و نیمه‌سخت دشمن در عرصه جهانی اظهار کرد: اصحاب رسانه و رسانه‌های داخلی در عرصه جهانی امروز به تعبیر مقام معظم رهبری افسران جنگ نرم هستند که وظیفه‌شناسی آنان در قبال نظام و انقلاب از افتخاراتی است که در طول چهار دهه عمر پربرکت انقلاب به دست آمده است.

وی با تاکید بر نقش خطیر خبرنگاران و رسانه‌های جمعی داخلی در عملیاتی کردن گام دوم انقلاب و عمل به فرمایشات ولایت فقیه، افزود: شفاف‌سازی افکار و اذهان عمومی از هر گونه غبار فکری که توسط اغیار طرح‌ریزی و برنامه‌ریزی می‌شود اصلی‌ترین وظیفه فعالان رسانه در کشور است که تا به امروز اگر در این راستا گام‌های مثبتی از سوی خبرنگاران هم‌سو با اهداف نظام برداشته شده به این معنی است که این قشر در جامعه ما آزادی بیان داشته‌اند.

فرمانده اسبق سپاه آذربایجان شرقی با تاکید بر ضرورت آزادی عمل و آزادی بیان رسانه‌ها با هدف برطرف‌سازی مشکلات آحاد مردم، گفت: مسئولان ما باید در برخورد با خبرنگاران دقت و توجه کافی را داشته و نسبت به این قشر کمی وظیفه‌شناس باشند تا بدین ترتیب رسانه‌ها نیز بتوانند همگام با مسئولان با در نظر داشتن اهداف آرمانی انقلاب به سمت آینده‌ای پویا گام بردارند.

به گفته سردار کریمیان رسانه‌های داخلی در برخی حوزه‌ها و محورهای دارای اهمیت نظام به خوبی عمل نمی‌کنند و شاید همین موضوع بهانه خوبی برای دشمن با هدف موج‌سواری بر قصور رسانه‌های کشور باشد تا با این اقدام بتواند بخش اعظمی از افکار عمومی را تحت سیطره خود نگه دارد.

وی همچنین امیدآفرینی، اخلاق‌مداری و حمایت از حرکت‌های انقلابی را رسالت الهی برای جوانان به ویژه فعالان حوزه رسانه دانست و اظهار کرد: لازم است که اصحاب رسانه در راستای عملی کردن گام دوم انقلاب و بیانیه آن گام‌های مؤثری را برداشته و در جهت تنویر افکار عمومی تلاش کنند.

کد خبر 5149964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha