پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ دی ۱۳۸۲، ۱۳:۱۶

علي لدوني در گفت و گو با "مهر":

جامعه ما طنز را تحمل نمي كند

جامعه ما به هيچ وجه واقعگرا نيست و كشش طرح مسايل و مشكلات را در قالب طنز ندارد و اين مهمترين مانع در راه رشد اين عرصه به شمار مي رود.

علي لدوني، تهيه كننده تلويزيوني در گفت و گو با خبرنگار هنري "مهر" درباره تغيير تعريف طنز در جامعه و توجه اين مقوله به طنز هاي موضوعي گفت :  توجه برنامه سازان عرصه طنز به موضوع هاي مشخص و استفاده از بيان لطيف براي مطرح كردن مشكلات در همه جاي دنيا رايج است و در كشور ما هم با وجود نمونه هاي شاخصي كه توانسته نظر مخاطب را هم به خود جلب كند، در نهايت مي تواند به رهيافت جديدي از اين مقوله منجر شود. ولي مشكل اصلي اينجاست كه مردم ما در همه زمينه ها و مشاغل از سطوح مديران تا افراد معمولي، تحمل شنيدن واقعيت را ندارند و از طرح مشكلات به شكل هاي مختلف رويگردان هستند.
وي در ادامه به تجربه خود در اين باره اشاره و خاطر نشان كرد:  ما براي نخستين بار اقدام به تهيه يك مجموعه طنز موضوعي كرديم كه در آن مسايل و موضوع هاي كشاورزي كشور مطرح شده است. اما از همان ابتدا گفتند كه استفاده از فلان لهجه باعث ايجاد ناراحتي خواهد شد. در صورتي كه طبيعي است وقتي ما يك كشاورز را در بافت اجتماعي خودش معرفي كنيم، اين شخص بدون شك از لهجه و نوع لباس خاصي برخوردار است كه در مجموعه مطرح خواهد شد. از طرف ديگر،  برخي از مسوولين كه برنامه را ديده بودند، به ما اعتراض كرده اند كه آنها را مسخره كرده ايم و چهره آنها در اين اثر مخدوش شده است.
لدوني با اشاره به اهميت مقوله طنز در عرصه تلويزيون، تاكيد كرد:  طنز مساله بسيار حساسي است كه كوچكترين مساله مي تواند به كليت و هدف نهايي آن لطمه بزند و تاكنون مواردي وجود داشته كه طي آن پخش يك مجموعه طنز عكس العمل هاي زيادي را از سوي گروه هاي مختلف جامعه باعث شده است. مجموعه اين مسايل گاه يك تهيه كننده را دچار بحران مي سازد و او را به شدت از اين عرصه دور مي كند. به طريقي كه ديگر حاضر به هيچ فعاليتي در اين زمينه نخواهد بود.
کد خبر 51515

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha