پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ تیر ۱۳۸۶، ۱۲:۳۷

همایش "ادبیات اسلامی" برگزار می‌شود

همایش "ادبیات اسلامی" به منظور تبیین رسالت ادبیات اسلامی و اهداف آن از امروز در امان آغاز و تا 25 تیرماه برقرار است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الدستور، همایش " ادبیات اسلامی" با مشارکت سفارت کشورهای اسلامی و مجمع جهانی ادبیات اسلامی به منظور استفاده بهتر از ادبیات اسلامی در اردن برگزار می‌شود.

موضوعاتی چون: رسالت ادبیات اسلامی، مفهوم و اهداف ادبیات اسلامی، تبیین مفاهیم ادبیات در اسلام، تأسیس و تکوین انجمن جهانی ادبیات اسلامی و وظیفه ادبیات اسلامی در این همایش مورد بررسی قرار می گیرند.

بخشی از این همایش به راویان ادبیات اسلامی اختصاص دارد.  در حاشیه این همایش نمایشگاه نشریات انجمن جهانی ادبیات اسلامی نیز افتتاح می‌شود.

کد خبر 515308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha