پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ تیر ۱۳۸۶، ۱۷:۴۶

چمران:

تلاش مدیران شهر کاهش فاصله جنوب و شمال شهر است

تلاش مدیران شهر کاهش فاصله جنوب و شمال شهر است

تلاش شورای شهر و شهرداری تهران بر این است که با ارایه خدمات شهری اجرای پروژه های عمرانی و طرح های فرهنگی و توسعه فضاهای سبز فاصله بین شمال وجنوب شهر را از بین ببرند و شهروندان تهران ساکن جنوب نیز از امکانات رفاهی و خدماتی بهره مند شوند.

 به گزارش اداره کل روابط عمومی و بین الملل شورای شهر تهران مهندس مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران، در دیدار با خبرنگاران آرژانتینی که جهت آشنایی با وظایف شورای شهر روز سه شنبه نوزدهم تیر ماه در جلسه شورای اسلامی شهر تهران حضور داشتند گفت: در حال حاضر حدود 120 هزار نفر مجموعه خانواده شوراها در سراسر کشور را تشکیل می دهند و شورای شهر تهران با 15 نفر عضو رسیدگی به مشکلات کلان شهری چون تهران را بر عهده دارد.

 

وی با اشاره به برخی از مشکلات تهران گفت: حمل و نقل و ترافیک، آلودگی محیط زیست بر اثر ترافیک، وجود بافت های فرسوده شهری، تامین مسکن برای اقشار کم درآمد از جمله مشکلات اساسی و اصولی شهر هستند که سایر مشکلات تحت الشعاع آن به وجود می آید.

 

مهندس چمران همچنین یادآور شد یکی دیگر از برنامه های مدیریت شهری تهران حفظ آثار و ابنیه تاریخی در شهر و افزایش فضاهای سبز، ایجاد پارک های بزرگ به خصوص در جنوب شهر است.

 

وی در پاسخ به این که آیا پانزده نفر عضو برای رسیدگی به مشکلات شهر ده میلیون نفری کافی است گفت: در اصلاحیه اخیر قانون شوراها تعداد اعضای شوراهای کلان شهر ها از 15 نفر به 31 نفر افزایش یافته است البته تصمیم گیری در شوراها گسترده و پر تعداد کار سخت و مشکلی است.

 

وی خاطر نشان کرد البته تعداد اعضای شورای شهر تهران نسبت به جمعیت آن کم است ولی چون تصمیمات کلان گرفته و سیاست گذاری می شود مشکل چندانی به وجود نمی آید.

 

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به چگونگی حضور احزاب سیاسی در انتخابات شوراها گفت: در جمهوری اسلامی ایران احزاب سیاسی جاذبه چندانی برای جذب نظر مردم ندارند و حرکت های مردمی بر اساس سازماندهی احزاب سیاسی نیست مردم معمولا به افرادی که آشنا هستند و از نظر تفکر به آنها نزدیکترند رای می دهند.

 

وی خاطر نشان کرد مسئولیت پذیری دولتمردان بر خلاف عرف رایج در کشورهای دیگر و از جمله آمریکای لاتین، با هدف ثروت اندوزی نیست.

 

وی افزود: مسئولیت پذیری در ایران برابر با روزی 16 ساعت کار مداوم است.

 

وی در پایان با اشاره به تمدن اصیل و تاریخی ایران گفت: ایران با قدمت چندین هزا رساله و تمدن عمیق و ریشه دار، پذیرایی اقوام مختلف و محققان است.

 

مردم ایران با سایر ملل از لحاظ دیدگاه سیاسی و حضور در صحنه های سیاسی بسیار متفاوتند.

 

بعد از پیروزی انقلاب چون حکومت مردمی شد حضورشان هم در صحنه های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی نیز پررنگتر شد متاسفانه از آن تاریخ ما را راحت نگذاشتند و هر روز باید با مسائل بزرگ دست و پنجه نرم کنیم.

 

وی افزود: در حال حاضر اگر چه با شرایط ایده آل فاصله داریم ولی در شرایط خوب علمی و سازندگی هستیم

کد خبر 515606

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha