پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۹ اسفند ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳

معاون اول رئیس جمهور:

نیروگاه های گازی به سیکل ترکیبی تبدیل می شود

نیروگاه های گازی به سیکل ترکیبی تبدیل می شود

گرگان- معاون اول رئیس جمهور گفت: جزو سیاست های ما است که نیروگاه گازی را به سیکل ترکیبی تبدیل کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری بعدازظهر شنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اظهارکرد: کشور با تحریم های ظالمانه ای روبرو بود که بخش های اصلی مانند نفت، نظام بانکی و غیره را تحت فشار قرار داده است.

وی افزود: به فضل الهی با درایت رهبری به نقطه ای رسیدیم که توانستیم کشور را به پیش ببریم.

جهانگیری گفت: به معنای واقعی توسعه و سرمایه گذاری از دست دولت خارج نشده و بخش خصوصی هنوز به طور کامل میدان دار نیست.

وی ادامه داد: ما نسبت به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم اما باید شرایط موجود کشور را سنجید.

جهانگیری با بیان اینکه ما باید با مردم صادق بوده و صادقانه رفتار کنیم، گفت: مردم با بزرگواری مشکلات را تحمل کردند و سرفراز هستند.

معاون اول رئیس جمهور گفت: ما باید راهکارها و تدابیری پیش بگیریم که تحریم ها برداشته شده و تحریم جدیدی تحمیل نشود و این وظیفه مسئولان کشور است.

جهانگیری اضافه کرد: با اجرای قانون اقدام فوری لغو تحریم‌ها پیرامون پروتکل الحاقی مصوب مجلس بهانه از دست دشمنان گرفت و ما علاوه بر اجرای مصوبه طوری رفتار کردیم که کوچکترین انحرافی نداشته باشیم.

تحریم ها را کم اثر کردیم

جهانگیری اضافه کرد: ما توانستیم تحریم را کم اثر یا بی اثر کنیم و سیاست ما ادامه دادن این راه است.

وی بیان کرد: در دوره ای ۱۱۹ میلیارد دلار درآمد نفت بوده و زمانی کشور را با درآمد یک رقمی نفت اداره کردیم و صنایع مواد اولیه یافتند و مشکلات بزرگ درمانی نداشتیم.

جهانگیری گفت: کادر پزشکی کشور در زمان کرونا زحمت زیادی کشیدند و اسفندماه سال گذشته حتی در زمینه تأمین ماسک دچار مشکل بودیم و ظرف دو ماه تمام زیرساخت ها را آماده کردیم و امروز به نقطه ای رسیدیم

معاون اول رئیس جمهور گفت: هم تلاش کردیم واکسن بسازیم و هم از دیگر کشورها وارد کنیم و برای واکسیناسیون هیچ تبعیضی در کشور نخواهیم داشت.

وی اضافه کرد: این هفته و هفته های آینده واکسن های خریداری شده وارد چرخه توزیع و تزریق خواهد شد.

جهانگیری گفت: گلستان استان پر پتانسیلی است و مردم خوبی دارد و اقوام به صورت مسالمت آمیز در کنار هم زندگی می کنند.

وی اضافه کرد: در ایجاد راه آهن ترکمنستان – ایران منطقه آزاد اینچه برون به قطب بزرگ سرمایه گذاری تبدیل شود و لایحه تهیه و به مجلس ارسال شد و در آنجا با تأخیر تصویب شد.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه نباید در مسیر راه دولت سنگ اندازی شود، گفت: الان ما چشم ما به دست مجمع تشخیص مصلحت نظام است که آن را نهایی کند.

جهانگیری اضافه کرد: نظام تصمیم گیری باید تغییر جدی صورت گرفته تا روند توسعه را به سرعت پیش ببریم.

اکتشافات نفت و گاز گلستان زودتر انجام شود

وی به پروژه اکتشاف نفت و گاز در گلستان اشاره کرد و گفت: اکتشافات باید زودتر صورت شود و مقدمات کار آماده شده است.

معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: لیستی از اقدامات برای احیا خلیج در دستور کار بوده که باید هر دستگاه وظیفه خود را انجام دهد.

جهانگیری در مورد ایجاد بندر گفت: برای ایجاد بندر چوب باید بررسی جدی تری انجام شود که وزارت راه باید آن را در دستورکار بگذارد.

وی عنوان کرد: جزو سیاست های ما است که نیروگاه گازی را به سیکل ترکیبی تبدیل کنیم و در مورد نیروگاه علی آباد هم با افزایش ظرفیت آن موافق هستیم.

جهانگیری گفت: مشکل آب شرب گلستان را با تکمیل سد برطرف خواهیم کرد و کمربندی گرگان هم در دستور کار است.

موارد مطرح شده در جلسه با حضور استاندار در تهران بررسی خواهد شد.

کد خبر 5157488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha