پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ اسفند ۱۳۹۹، ۱۵:۰۶

جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان یزد:

اولین تست کرونای انگلیسی در یزد مثبت شد

اولین تست کرونای انگلیسی در یزد مثبت شد

یزدـ جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان یزد از شناسایی اولین بیمار مبتلا به ویروس جهش یافته کرونا موسوم به کرونای انگلیسی خبر داد و گفت: تست این بیمار مثبت اعلام شد.

احمد ترحمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با وجود همه تذکرها و توصیه های مسئولان و کارشناسان حوزه سلامت در زمینه وضعیت شکننده استان و امکان بروز موارد ویروس جهش یافته کرونا، متاسفانه اولین مورد بیمار مبتلا به این ویروس جهش یافته در استان شناسایی شد.

‌ترحمی افزود: بیمار مورد نظر از کارگران شاغل در یکی از واحدهای تولیدی شهرستانی است که به دلیل مسافرت به استان خوزستان به این بیماری مبتلا شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد ادامه داد: پس از بررسی انجام شده و رهگیری صورت گرفته توسط کارکنان بهداشت، مشخص شد که ۱۱ نفر از اعضای خانواده این فرد به بیماری کرونا مبتلا شده اند که خوشبختانه حال همه آنها خوب و مناسب تشخیص داده شده است.

وی عنوان کرد: اقدامات تشخیصی، درمانی و مراقبتی و قرنطینه افراد بلافاصله انجام شده و در حال حاضر بیماری تحت کنترل است.

جانشین ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان یزد بر رعایت پروتکل های بهداشتی و اجتناب از سفر به مناطق پر خطر و قرمز تاکید کرد.

کد خبر 5158314

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha