پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ تیر ۱۳۸۶، ۱۱:۲۶

نصب 34 دوربین تصویری کنترل ترافیک در خیابان های تهران

نصب 34 دوربین تصویری کنترل ترافیک در خیابان های تهران

مدیر عامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران گفت: در 6 ماهه نخست سال جاری یعنی تا پایان شهریورماه 34 دوربین نظارت تصویری در خیابانهای تهران نصب می شود.

مهندس حجت الله بهروز در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از 34  دوربین نظارت تصویری در نظر گرفته شده برای تهران تا کنون 6 دوریبن در میادین و خیابان های مختلف تهران نصب شده است .

وی اظهار داشت: این دوربین ها تا کنون در میدان بهمن، خیابان آزادی، تندگویان، ابوذر، میدان ساعت، بهشت زهرا و مرقد امام نصب شده است . 

مدیر عامل شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه از طریق نصب دوربین های نظارت تصویری وضعیت ترافیک در بزرگراه ها کنترل می شود، اظهار داشت: با این روش وضعیت ترافیک، هر 5 دقیقه یک بار مورد بررسی قرار گرفته و میزان و چگونگی ترددها مشخص می شود . 

وی ادامه داد: این دوربین ها همچنین برای اعلام سوانح رانندگی در خیابان ها و بزرگراه ها نیز کاربرد دارند به گونه ای که نمایندگانی از تمامی نهادهای مسئول در خصوص حوادث ترافیکی نظیر اورژانس، آتش نشانی، هلال احمر، نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی در مرکز نظارت کنترل و ترافیک حضور دارند تا با این ارتباط نهادهای مرکزی خود را جهت امداد رسانی مطلع کنند .  

بهروز افزود: رادیو پیام نیز جهت اطلاع رسانی اخبار ترافیک، اتوبوسرانی و تاکسیرانی هم این حوادث را کنترل می کنند تا در صورت بروز حوادثی نظیر خرابی خودروهای مربوط به حمل و نقل عمومی و ایجاد ترافیک ناشی از آن، به سرعت افرادی را برای تعمیر به آن مکان اعزام کنند.

کد خبر 515911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha