حمید قزوینی، سخنگوی خانه احزاب در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: تعریف کلی نقد عبارتست از جدا کردن سره از ناسره و تمیزدادن خوب از بد و بدیهی است که وقتی به خوبی این بحث امر توجهی نشود، شاهد یک نقد سازنده در جامعه نخواهیم بود.
وی گفت: متاسفانه گاهی اوقات رفتارهایی به نام نقد صورت می گیرد که در واقع نقد نیست. در اینگونه رفتارها نه تنها محاسن روشن نمی شود، بلکه خوبی ها و بدی ها باهم درمی آمیزند.
قزوینی تصریح کرد: اگر هرچیز با عیار بسیار پایین به نام نقد عرضه شود، در چنین شرایطی مشاهده می کنیم که رفتارهای تخریبی، اتهام زنی، جعل، دروغ و برخی مطالب ناصواب که از چارچوب های اخلاقی هم به دور است، به نام نقد مطرح و در حجاب هیاهو به جای حقیقت عرضه میشود.
سخنگوی مجمع نیروهای خط امام گفت: گاهی سرو صداهایی در جامعه بلند می شود و فضا سازی هایی صورت می گیرد که باعث پنهان ماندن حقیقت شده و مطالبی غیرواقعی به خورد جامعه می رود که این یکی از مهمترین آفات نقد است.
وی گفت: اگر در نقد، حریم های قانونی، اخلاقی و شرعی را رعایت کنیم و نگاهها و نگرش های کارشناسانه و عالمانه را به کار بگیریم، تا حدود زیادی می توانیم در بحث انتقاد و نقد پذیری پیشرفت کنیم.
به گفته قزوینی، یکی از مشکلاتی که جامعه با آن روبرو است و بیشتر مسئولین با درگیرند، اظهارات غیرکارشناسی است که به عنوان نقد مطرح می کنند.
سخنگوی خانه احزاب در پایان گفت: اگر فردی تریبونی در اختیار دارد نباید اینگونه احساس کند که می تواند در تمام حوزه ها اظهار نظر کند. این مطلب برای کسانی که یک مقام بالای اجرایی در کشور دارند، نیز صدق می کند وآنان هم نباید به واسطه پست و مقام خود در هر موضوعی اظهار نظر کنند.
نظر شما