پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ تیر ۱۳۸۶، ۱۴:۳۵

الزامات انسجام اجتماعی در روابط مسلمانان و ایالات متحده بررسی می‌شوند

شورای روابط اسلامی - امریکایی روز سه‌شنبه 26 تیرماه همایش یک روزه‌ای را با عنوان " حمله به اسلام: الزامات انسجام اجتماعی و روابط ایالات متحده با جهان اسلام" در واشنگتن برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای روابط اسلامی آمریکایی، این همایش یک روزه به لحن ضد اسلامی در ایالات متحده اشاره خواهد کرد و بر ابعاد منفی چنین دیدگاههایی درباره تساهل دینی در امریکا و روابط با جهان اسلام تمرکز می‌کند.

دیوید کین رئیس اتحادیه محافطه کاران امریکا و پرویز احمد رئیس شورای روابط اسلامی – آمریکایی در این همایش سخنرانی می‌کنند.

شورای روابط اسلامی – امریکایی بزرگترین گروه حمایت از آزادیهای مدنی اسلام است که در سراسر ایالات متحده و کانادا 32 دفتر دارد. رسالت این شورا ارتقاء درک از اسلام، تقویت گفتگو، حمایت از آزادیهای مدنی، تقویت مسلمانان امریکایی و تشکیل ائتلافهایی است که عدالت را ترویج کرده و درک متقابل را توسعه می‌دهد.

کد خبر 516131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha